Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι «την πάτησε» ο Χιμένεθ - Τεράστιος κίνδυνος για την καριέρα του - Θα τη... γλιτώσει ο Τίγρης;
| 2018-05-28 17:30:00

Έτσι «την πάτησε» ο Χιμένεθ - Τεράστιος κίνδυνος για την καριέρα του - Θα τη... γλιτώσει ο Τίγρης;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Έτσι «την πάτησε» ο Χιμένεθ - Τεράστιος κίνδυνος για την καριέρα του - Θα τη... γλιτώσει ο Τίγρης;

Καυτό παρασκήνιο πίσω από το απρόσμενο διαζύγιο με τον Ισπανό.

Με τρομερή ταχύτητα έτρεξαν οι εξελίξεις στην ΑΕΚ τα τελευταία 24ωρα, καθώς μέσα σε λίγες ώρες από το «χλωμό» μέλλον του Μανόλο Χιμένεθ, φτάσαμε στην απόλυσή του και στην άμεσα αντικατάστασή του με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Παρότι όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα, η Ένωση χειρίστηκε άψογα το θέμα και κατάφερε να πάει στην… επόμενη ημέρα της αντικατάστασης του προπονητή που της έφερε το πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια, χωρίς γκρίνια και χωρίς να «στραβώσει» ο κόσμος. Το αντίθετο μάλιστα παρατηρείται σε social media και σχόλια αρθρογράφων, καθώς η πλειονότητα αποθεώνει την ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη για την πρόσληψη του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Παρότι λοιπόν η ΑΕΚ υπέπεσε σε μεγάλη επικοινωνιακή γκέλα την προηγούμενη εβδομάδα, όταν δεν διέψευσε ή άφησε να κυκλοφορεί σε εφημερίδες και σάιτ πως Μελισσανίδης και Χιμένεθ «έδωσαν τα χέρια» στην συνάντησή τους στο κότερο, στο θέμα της αντικατάστασης του Ισπανού πήρε άριστα.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ αφήνει πίσω της το σήριαλ με τον Χιμένεθ και ξεκινάει την δουλειά με τον φιλόδοξο Ουζουνίδη, ενώ ο Μανόλο πέφτει στα… δύσκολα, καθώς από πρωταθλητής, θα πρέπει πάλι να δώσει εξετάσεις για να κρατήσει την θέση του.

Έφυγε από την Ένωση όπου έγραψε ιστορία και αναλαμβάνει τη Λας Πάλμας, με συμβόλαιο 1+1, για να κριθεί στο τέλος της χρονιάς και να κερδίσει την παραμονή του στον πάγκο, μόνο ένα έχει καταφέρει να ανεβάσει ξανά την ομάδα στην Πριμέρα.

Αν φυσικά αποτύχει, τότε αυτομάτως τελειώνει οριστικά και η καριέρα του στην Ισπανία, καθώς θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να τον εμπιστευτεί άλλος σύλλογος στην πατρίδα του. Τεράστιο λοιπόν το ρίσκο για τον Χιμένεθ, που πηγαίνει σε μία ομάδα και καλείται να δώσει απαντήσεις, μικρότερο για τον Μελισσανίδη, που εμπιστεύεται την ομάδα σε έναν Έλληνα προπονητή, που γνωρίζει καλά την ΑΕΚ και το πρωτάθλημα και φυσικά θα έχει και την στήριξη των οπαδών!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags