Facebook Pixel Το πρώτο «μπαμ» της ΑΕΚ με… έγκριση Ουζουνίδη
| 2018-05-29 11:01:00

Το πρώτο «μπαμ» με… έγκριση Μαρίνου - Τι παίζει με φορ-φωτιά - Έτσι «απαντά» ο Τίγρης στον Ολυμπιακό

του Γιώργου Θεοδωράκη
Το πρώτο «μπαμ» με… έγκριση Μαρίνου - Τι παίζει με φορ-φωτιά - Έτσι «απαντά» ο Τίγρης στον Ολυμπιακό

«Ψήνεται» κίνηση για... άγνωστο εξτρέμ. Γιατί «βράζει» το αφεντικό;

Το όνομα του Κάρλος Λόπες, ή Καρλίτος, ήρθε δυναμικά στο προσκήνιο για την ΑΕΚ τις τελευταίες ώρες. Πρόκειται για Ισπανό επιθετικό, 27 ετών, που φέτος έκανε «παπάδες» στην Πολωνία με τη φανέλα της Βίσλα (24 γκολ σε 36 ματς).

Μοιάζει πολύ καλή επιλογή για την Ένωση, ωστόσο δεν είναι τόσο εφικτή όσο παρουσιάζεται. Ο συγκεκριμένος παίκτης κοστολογείται στα 2 εκατ. ευρώ και η πολωνική ομάδα δεν αναμένεται να τον «σκοτώσει» επειδή λήγει το συμβόλαιό του. Όπως λέγεται στην «πιάτσα», οι απαιτήσεις της Βίλσα μπορούν να πέσουν μέχρι το 1,5 εκατ. ευρώ, ποσό που δε δίνει εύκολα η ΑΕΚ για κανονική μεταγραφή.

Παράλληλα, η «μαγική» σεζόν του Ισπανού φορ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, όπως της Λεβάντε από την Ισπανία, ενώ υπάρχει «φλερτ» και από την Αγγλία. Δεν «παίζει», δηλαδή, μόνη της η Ένωση και σε καμία περίπτωση δεν είναι προχωρημένη η συγκεκριμένη υπόθεση.

Το «οκ» του Μαρίνου για εξτρέμ

Εξάλλου, ο Μαρίνος Ουζουνίδης σήμερα θα πάρει στα χέρια του τη λίστα με τους παίκτες που έχουν προταθεί στην ΑΕΚ και εξετάζονται σοβαρά. Οπότε θεωρείται απίθανο να έχει γίνει κίνηση για τον Καρλίτος, χωρίς την έγκριση του νέου προπονητή.

Απεναντίας, υπάρχει μια καλή περίπτωση εξτρέμ, το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει, που λέγεται ότι στην Ένωση θέλουν πολύ, κι αν ο Έλληνας τεχνικός δώσει το «οκ», τότε θα «τρέξουν» οι διαπραγματεύσεις για να ολοκληρωθεί το deal.

Δε θα τα παρατήσει για Κάιπερς

Στο μεταξύ, όσον αφορά το σήριαλ με τον Ούγκο Κάιπερς, ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν αναμένεται να εγκαταλείψει τη συγκεκριμένη υπόθεση, παρόλο που ο παίκτης επιμένει να δηλώνει ότι δε θέλει να πάει στην ΑΕΚ.

Ο Τίγρης, πλέον, έχει πάρει εγωιστικά το θέμα, βλέπει ότι από πίσω «κρύβεται» ο Ολυμπιακός, όπως σας γράφαμε και χθες, και δεν είναι διατεθειμένος να γνωρίσει μια νέα επικοινωνιακή ήττα.

Θα κάνει, δηλαδή, ότι χρειάζεται για να ολοκληρωθεί το deal, έχοντας ως «σύμμαχο» τον Εργοτέλη, την ίδια στιγμή που ο μάνατζερ του νεαρού Βέλγου εκμεταλλεύεται τον ντόρο που έχει προκληθεί προς όφελος του πελάτη του.  

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags