Facebook Pixel Sportdog.gr | Πρώην προπονητή της Βέρντερ Βρέμης φέρνει στην Ελλάδα ο Απόλλωνας!
| 2018-05-29 11:03:00

Πρώην προπονητή της Βέρντερ Βρέμης φέρνει στην Ελλάδα ο Απόλλωνας!

Sportdog Team
Πρώην προπονητή της Βέρντερ Βρέμης φέρνει στην Ελλάδα ο Απόλλωνας!

Δείτε ποιος είναι!

Νον στοπ το σίριαλ με το νέο προπονητή του Απόλλωνα Σμύρνης. Επειδή όμως ακόμα και στα σίριαλ, έρχεται η στιγμή που πέφτουν τίτλοι τέλους, οσονούπω θα ανακοινωθεί ο επόμενος εκλεκτός του πάγκου στην «Ελαφρά Ταξιαρχία». Ποιος θα είναι αυτός;…

Όχι πάντως ο Έντουαρντ Ιορντανέσκου, ο οποίος – όπως έγραψε η στήλη – προτάθηκε στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναγιώτη Μονεμβασιώτη χωρίς ωστόσο αν και άρεσε σε πρώτο χρόνο να προκριθεί η περίπτωσή του κυρίως για οικονομικούς λόγους.

Ο Ουκρανός τεχνικός Βίκτορ Σκρίπνικ ο οποίος εδώ και καιρό κάνει «παρέλαση» στην προπονητική ατζέντα του Απόλλωνα, φτιάχνει βαλίτσες για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα, όπως αναφέρει το marca-sl.gr!

Την συγκεκριμένη πληροφορία μετέφεραν στην στήλη ιαματικές πηγές από Γερμανία μεριά, χώρα στην οποία δραστηριοποιήθηκε προπονητικά ο 48χρονος προπονητής ο οποίος έχει διατελέσει επί σειρά ετών προπονητής στις ομάδες Νέων της Βέρντερ Βρέμης αλλά και στην πρώτη ομάδα. 

Ο Σκρίπνικ, με τις 24 συμμετοχές και τα δυο γκολ στην Εθνική Ουκρανίας, έκανε μεγάλη καριέρα ως ποδοσφαιριστής στην Βέρντερ από το 1996 έως το 2004 όπου από την θέση του μεσοαμυντικού είχε 138 συμμετοχές και 7 γκολ, όντας μάλιστα συμπαίκτης του δικού μας Άγγελου Χαριστέα.

Αμέσως μετά, μόλις κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ανέλαβε τους νέους της Βέρντερ, ενώ για δυο χρόνια (2014-2016) διατέλεσε προπονητής της πρώτης ομάδας, με τον Γερμανοϊρανό, Αλεξάντερ Νούρι, να τον διαδέχεται.

Ο Σκρίπνικ παραμένει χωρίς ομάδα από τον Σεπτέμβριο του 2016 κι όπως προανέφερα, ετοιμάζεται να βγει από την «κατάψυξη» για λογαριασμό του Απόλλωνα Σμύρνης και να ρίξει έτσι τους τίτλους τέλους στο σίριαλ του νέου προπονητή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», που η αλήθεια είναι πως έχει κουράσει τους οπαδούς της ομάδας και πολλούς παροικούντες την ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags