Facebook Pixel Sportdog.gr | Ρεπορτάζ-έκπληξη για τον ρόλο του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ - Τι συμβαίνει με Μίχελ
| 2018-05-29 12:46:00

Ρεπορτάζ-έκπληξη για τον ρόλο του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ - Τι συμβαίνει με Μίχελ

Sportdog Team
Ρεπορτάζ-έκπληξη για τον ρόλο του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ - Τι συμβαίνει με Μίχελ

Ο Ρουμάνος τεχνικός στο προσκήνιο...

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας "novo.hr", ο Ντάριο Σρνα δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ την καριέρα του, παρά το γεγονός ότι ο Λούμπος Μίχελ τον έφερε στη Θεσσαλονίκη.

Ο λόγος; Δεν τον θέλει ο Λουτσέσκου, που έχει αναβαθμισμένο ρόλο, σε αντίθεση με τον Σλοβάκο που φαίνεται ότι είναι σε δυσμένεια:

«Ο Ντάριο Σρνα δεν φαίνεται ότι θα γίνει παίκτης του ΠΑΟΚ.

Πριν από λίγες ημέρες στα ελληνικά και τα ουκρανικά ΜΜΕ εμφανίστηκε η είδηση ότι ο Ντάριο Σρνα μετά από 15 χρόνια δεν θα είναι πλέον παίκτης της Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Οι Έλληνες ήταν πεπεισμένοι ότι ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Ομάδας της Κροατίς, ήταν κοντά στην υπογραφή συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος τη φετινή σεζόν κατέκτησε το Κύπελλο.

Αυτές οι πληροφορίες, πράγματι, αποδείχτηκαν αληθινές μία ημέρα αργότερα. Ο Ντάριο Σρνα και ο αντιπρόσωπός του, Νταμίρ Στίματς, στις 23 Μαΐου, βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη όπου διαπραγματεύονταν τις τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ που θα είχε την ισχύ ενός έτους, με την προοπτική ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο.

Έτσι, όλα είχαν τελειώσει την Πέμπτη ο Σρνα θα παρουσιαζόταν από τον ΠΑΟΚ, αλλά όπως συμβαίνει συχνά με τις μεταγραφές, η συμφωνία «χάλασε» την τελευταία στιγμή.

Στην πραγματικότητα, όπως μαθαίνουμε από αξιόπιστες πηγές από την Ελλάδα, ο Ντάριο Σρνα είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα υπογράψει για την ελληνική ομάδα, τουλάχιστον όχι αυτό το καλοκαίρι. Ο 36χρονος επέστρεψε στην Ουκρανία με τον αντιπρόσωπό του, όπου θα περιμένει την αναστολή της τιμωρίας του για την υπόθεση ντόπινγκ στις 22 Αυγούστου.

Τι συνέβη στη Θεσσαλονίκη;

Όλα είχαν συμφωνηθεί, αλλά στη συνέχεια υπήρξε μια αλλαγή στο πλαίσιο της δομής της ελληνικής λέσχης. Δηλαδή, ο Ράζβαν Λουτσέσκου πρόσφερε στον Σρνα την επιλογή να είναι ο αναπληρωματικός δεξιός μπακ, κάτι που δεν άρεσε στον Κροάτη αμυντικό.

Η βασική επιλογή του Λουτσέσκου, άλλωστε, είναι ο 32χρονος Βραζιλιάνος Λέο Μάτος, ο οποίος θεωρείται ο καλύτερος δεξιός μπακ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Σρνα ήταν η επιλογή του αθλητικού διευθυντή Λούμπος Μίχελ , αλλά ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, είναι δυσαρεστημένος με την δουλειά του Σλοβάκου, πρώην διαιτητή και έχει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων στον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Έτσι, ο 36χρονος Κροάτης ποδοσφαιριστής επέστρεψε στην Ουκρανία μαζί με τον ατζέντη του και δεν θα υπογράψει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags