Facebook Pixel Sportdog.gr | Σκάει πώληση βασικού στον Παναθηναϊκό; «Πάνω από ένα εκατομμύριο για τον...»
| 2018-05-29 13:17:00

Σκάει πώληση βασικού στον Παναθηναϊκό; «Πάνω από ένα εκατομμύριο για τον...»

Sportdog Team
Σκάει πώληση βασικού στον Παναθηναϊκό; «Πάνω από ένα εκατομμύριο για τον...»

Το ρεπορτάζ των Πράσινων τρέχει...

Πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ είναι διατεθειμένη να δαπανήσει η Σπάρτα Πράγας προκειμένου να κάνει «δικό της» τον Δηγήτρη Κουρμπέλη, όπως αποκάλυψε στον "αέρα" του ΣΠΟΡ FM 94,6 o Νίκος Παγκάκης!

«Ο Κουρμπέλης έχει δεχτεί κρούση από τη Σπάρτα Πράγας, είναι πληρωμένος αυτή τη στιγμή και υπολογίζεται ως βασικότατο στέλεχος από τους «πράσινους». Μάλιστα, ναι μεν έχει συμβόλαιο αλλά έχει ζητήσει οικονομική αναπροσαρμογή και χρονική επέκταση. Οι Τσέχοι δίνουν πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ στον Παναθηναϊκό, ο οποίος τον κοστολογεί πάνω από τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ», ανέφερε μεταξύ άλλων επί του θέματος.

Παράλληλα, αναφορικά με την περίπτωση του Στέφανου Ευαγγέλου, όπως επισήμανε ο έμπειρος ρεπόρτερ του «τριφυλλιού», ο νεαρός αμυντικός έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Ολυμπιακό και θα υπογράψει το συμβόλαιό του μόλις επιστρέψει από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελλάδας.

Ενώ τέλος, σχετικά με τις οικονομικές απολαβές του Γιώργου Δώνη, ο Παγκάκης τόνισε πως ο Παναθηναϊκός προσφέρει στον έμπειρο τεχνικό ένα ποσό πάνω από 250.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags