Facebook Pixel Sportdog.gr | «Φορτώνει» ο Μελισσανίδης και φήμες για τον πρώτο παικταρά - Θα φτιάξει έτσι τον Μαρίνο;
| 2018-05-29 23:32:00

«Φορτώνει» ο Μελισσανίδης και φήμες για τον πρώτο παικταρά - Θα φτιάξει έτσι τον Μαρίνο;

του Γιώργου Θεοδωράκη
«Φορτώνει» ο Μελισσανίδης και φήμες για τον πρώτο παικταρά - Θα φτιάξει έτσι τον Μαρίνο;

Σαϊτα που τα σπάει με όνομα βαρύ. Τι θα γίνει; Εδώ όλη η αλήθεια.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση παίκτη, αυτή του Φελίπε Πιρές, παίζει στα μεταγραφικά ρεπορτάζ της ΑΕΚ, αλλά και του Ολυμπιακού, καθώς ο εξτρέμ της Χόφενχαϊμ προτάθηκε σε αμφότερες τις ομάδες.

Ο 23χρονος Βραζιλιάνος έβγαλε τη φετινή σεζόν ως δανεικός στην Αούστρια Βιέννης και η Χόφενχαϊμ «ψάχνεται» να τον πουλήσει.

Πάντως, ο Πιρές αποτελεί μια πάρα πολύ ακριβή και άρα δύσκολη περίπτωση για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ είναι περιζήτητος, με τη Χόφενχαϊμ να έχει προτάσεις που «αγγίζουν» τα 2.000.000 ευρώ από συλλόγους του εξωτερικού για τον παίκτη. Παράλληλα, ο ίδιος ο Πιρές αμείβεται με 600.000 ευρώ ετησίως, συμβόλαιο που τον καθιστά πολυτέλεια για οποιαδήποτε ομάδα της χώρας μας.

Ένα από τα στοιχεία που «φούντωσαν» τις φήμες για τον Βραζιλιάνο είναι το γεγονός ότι εκπροσωπείται από την Rogon, την εταιρεία μάνατζερ του Πολ Κουτσολιάκου.

Παρ’ όλα αυτά, ακόμα και εμπλοκή του γνωστού ατζέντη στην υπόθεση δύσκολα θα κάνει τα πράγματα πιο εύκολα είτε για την ΑΕΚ είτε για τον Ολυμπιακό, αφού όπως προαναφέραμε, η περίπτωση του Πιρές είναι ακριβή, ενώ υπάρχει και ανταγωνισμός από το εξωτερικό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags