Facebook Pixel Από τον ΠΑΟΚ στον ΠΑΟ τέσσερις παίκτες
| 2018-05-30 05:51:00

Από τον ΠΑΟΚ στον ΠΑΟ τέσσερις παίκτες, έτσι σαρώνει ο Νταμπίζας - Όνομα-έκπληξη για αντι-Δώνης!

του Νίκου Στεργίου
Από τον ΠΑΟΚ στον ΠΑΟ τέσσερις παίκτες, έτσι σαρώνει ο Νταμπίζας - Όνομα-έκπληξη για αντι-Δώνης!

Σκάνε τα πρώτα «μπαμ» στο Τριφύλλι, ποιος ακούγεται για προπονητής.

Μπορεί στον Παναθηναϊκό να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το θέμα της ιδιοκτησίας, αλλά κι αυτό του προπονητή, ωστόσο ο μεταγραφικός σχεδιασμός προχωράει κανονικά, με τον Νίκο Νταμπίζα να έχει αναλάβει όλες τις κινήσεις.

Σε αυτή τη φάση το βάρος έχει πέσει στην απόκτηση παικτών από τον ΠΑΟΚ και οι επαφές με τους Θεσσαλονικείς είναι πυρετώδεις, καθώς οι Πράσινοι ενδιαφέρονται για τέσσερις περιπτώσεις.

Όπως σας γράφαμε και χθες, οι περιπτώσεις των Έργκους Κάτσε και Γιάννη Μυστακίδη είναι πάντα στο προσκήνιο. Για τον πρώτο έχει βρεθεί ήδη η φόρμουλα, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και για τον δεύτερο, παρόλο που στην Τούμπα εκφράζουν κάποιες «ενστάσεις».

Η αλήθεια είναι ότι επειδή στον ΠΑΟΚ πιστεύουν στον Έλληνα φορ, ενδεχομένως να μην παραχωρήσουν τον παίκτη στο Τριφύλλι, χωρίς να κρατήσουν κάποια δικαιώματα. Εξάλλου, ο Γιάννης Μυστακίδης είναι θετικός στο να φορέσει ξανά την πράσινη φανέλα.

Όσον αφορά τους δύο πιτσιρικάδες από τις «ασπρόμαυρες» ακαδημίες, ο χαφ Κώστας Χατζηδίμπας μπορεί να αποκτηθεί εύκολα ως ελεύθερος, ενώ για τον μπακ Παναγιώτη Δεληγιαννίδη, όπως σας γράφαμε και τις προάλλες, θα γίνουν προσεκτικές κινήσεις, μιας και έχει ακόμα συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και στην Τούμπα δε θέλουν να δείξουν ότι... χάρισαν έναν ταλέντο στους Πράσινους.

Πετράκης για αντι-Δώνης

Σχετικά με το θέμα του προπονητή, η περίπτωση του Γιώργου Δώνη αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα, ενδεχομένως και εντός της ημέρας. Στην ΠΑΕ υπάρχει αισιοδοξία, αλλά ο Έλληνας τεχνικός παρουσιάζει, πλέον, πολύ επιφυλακτικός, όπως σας γράφαμε και χθες.

Στην ουσία όλα είναι ανοιχτά κι αν τελικά δεν προχωρήσει η περίπτωση του 48χρονου κόουτς, τότε υπάρχει σαν εναλλακτική η περίπτωση του Γιάννη Πετράκη.

Ο έμπειρος τεχνικός δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση ανανέωσης του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς παρουσιάζεται να περιμένει το Τριφύλλι.

Πάντως, δεν είναι εύκολη περίπτωση, καθώς ο εκπρόσωπος του 59χρονου κόουτς είναι ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, ο οποίος δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο από τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags