Facebook Pixel Sportdog.gr | Απαρηγόρητος ο Σαλάχ - Να τι έκανε στα αποδυτήρια μετά τον τραυματισμό του!
| 2018-05-31 06:54:00

Απαρηγόρητος ο Σαλάχ - Να τι έκανε στα αποδυτήρια μετά τον τραυματισμό του!

Sportdog Team
Απαρηγόρητος ο Σαλάχ - Να τι έκανε στα αποδυτήρια μετά τον τραυματισμό του!

Ήταν πολύ απογοητευμένος.

Απαρηγόρητος και με δάκρυα στα μάτια ήταν ο Μοχάμεντ Σαλάχ πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια μετά τον τραυματισμό του στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην Ρεάλ και τη Λίβερπουλ.

Οι πρώτες στιγμές του Αιγύπτιου μετά το χτύπημά του ήταν συγκλονιστικές, αφού και στα αποδυτήρια που πήγε, δεν μπορούσε να ηρεμήσει, ενώ δεν επέστρεψε καν στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την συνέχεια του τελικού, για τον οποίο ενημερωνόταν από έναν άνθρωπο ασφαλείας.

Μιλώντας στη "Marca", ο φυσιοθεραπευτής της Λίβερπουλ, Ρούμπεν Πονς ανέφερε πως "ξέραμε ότι συνέβη κάτι σοβαρό από την στιγμή που ο Σαλάχ έπεσε στο έδαφος, διότι δεν παραπονιέται ποτέ. Φοβηθήκαμε για τα χειρότερα. Ήμασταν στον αγωνιστικό χώρο μέχρι την ανάπαυλα. Ήμουν συντετριμμένος και προσπαθούσα να τον ηρεμήσω. Του είπα ότι δεν μπορούσε να γίνει κάτι και ότι δεν έπρεπε να ανησυχεί τόσο πολύ. Ήταν η ώρα να βρούμε λύσεις.

Τσεκάραμε τα social media και ο σεκιούριτι μάς έλεγε το σκορ, ότι η Ρεάλ σκόραρε και ότι εμείς ισοφαρίσαμε. Επιστρέψαμε στο γήπεδο όταν ο αγώνας είχε τελειώσει και όλη η ομάδα είχε αλλάξει και είχε ετοιμαστεί για να φύγει με το πούλμαν. Τον βοηθήσαμε να αλλάξει, διότι δεν μπορούσε μόνος του. Αμέσως, φύγαμε για το αεροδρόμιο".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags