Facebook Pixel Ραγίζει καρδιές η γυναίκα του Χιμένεθ μιλώντας για την ΑΕΚ
| 2018-05-31 07:18:00

Συγκλονιστικό μήνυμα της κυρίας Χιμένεθ: «Λάμπουν τα μάτια του από συγκίνηση για την ΑΕΚ»

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Συγκλονιστικό μήνυμα της κυρίας Χιμένεθ: «Λάμπουν τα μάτια του από συγκίνηση για την ΑΕΚ»

Φοβερή τοποθέτηση από τη σύζυγο του Ισπανού τεχνικού στα ελληνικά.

Η αλήθεια είναι ότι ο Μανόλο Χιμένεθ έχει δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς με την ΑΕΚ. Οι Ενωσίτες δε πίνουν νερό στο όνομά του. Γι'αυτό και το διαζύγιο επήλθε με βελούδινο τρόπο χωρίς να διαταραχθούν οι σχέσεις των δύο πλευρών. Και όμως ήταν πολύ δύσκολο για τον Ισπανό, τόσο να εγκαταλείψει την Ένωση όσο και να παραμείνει στην Ελλάδα.

Αυτό μαρτυρά το μήνυμα της συζύγου του 54χρονου τεχνικού. Η Ινές Σιμπάγια ανέβασε σχόλιο μεταφρασμένο στα ελληνικά το απόγευμα της Τρίτης στη σελίδα της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ στο Facebook. Συγκεκριμένα το ανήρτησε κάτωω από το ποστ για το αφιέρωμα της Nova στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ και οι άνθρωποι της Ένωσης έμειναν άναυδοι διαβάζοντάς του.

«Είμαι ευγνώμων για όλη την αγάπη που δείξατε στον σύζυγό μου, τον προπονητή σας. Αν και ήταν σκληρό και μας έλειψε πολύ, ανταμείφθηκε η προσπάθεια που κάναμε όλοι μαζί ως οικογένεια... Ο Μανόλο υπήρξε πανευτυχής στην οικογένεια της ΑΕΚ. Τον αγκαλιάσατε με τόση αγάπη, που αισθανόταν σαν να ήταν στο σπίτι του. Τώρα πλέον, κάθε φορά που τον ρωτάνε για την ΑΕΚ, βλέπω στα μάτια του τη λάμψη από τη συγκίνηση. Θα σας έχει και θα σας έχουμε για πάντα στην καρδιά μας. Σας ευχαριστούμε για όλα!!!», ανέφερε η γυναίκα του Μανόλο συγκινώντας τους πάντες με το μήνυμά της προς τον λαό του Δικεφάλου.

Και ο κόσμος της ΑΕΚ δεν θα ξεχάσει τον Χιμένεθ. Είναι ο προπονητής που επανέφερε την Ένωση στους τίτλους μετά από 24 χρόνια. Δεν είναι και μικρό επίτευγμα...

Δείτε το μήνυμα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags