Facebook Pixel Πληρώνει ο... Σαββίδης για μεταγραφή του Παναθηναϊκού
| 2018-05-31 11:00:00

«Δώρο» από τα λίγα: Πληρώνει ο... Σαββίδης μεταγραφή του ΠΑΟ - Απίστευτη λίστα από Νταμπίζα

του Νίκου Στεργίου
«Δώρο» από τα λίγα: Πληρώνει ο... Σαββίδης μεταγραφή του ΠΑΟ - Απίστευτη λίστα από Νταμπίζα

Τρελό «πράσινο» deal με τον ΠΑΟΚ, φοβερές κινήσεις στην αγορά!

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι για τον Παναθηναϊκό να αποκτήσει τον Έργους Κάτσε από τον ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι» έχουν προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό τις συζητήσεις με τον Δικέφαλο και το μόνο που μένει να διευθετηθεί είναι το οικονομικό.

Ο Αλβανός μέσος απολαμβάνει ένα πολύ καλό συμβόλαιο στην Τούμπα, που ξεπερνάει τις 250.000 ευρώ ετησίως, χρήματα που, φυσικά, δεν μπορεί να του προσφέρει το Τριφύλλι. Για να κλείσει, επομένως, το deal και ο παίκτης να κατηφορίσει στην Αθήνα θα πρέπει να βρεθεί η κατάλληλη «φόρμουλα» για ικανοποιηθεί ο 24χρονος χαφ.

Όπως λέγεται, τη λύση θα δώσει μάλλον η «ασπρόμαυρη» διοίκηση, καταβάλλοντας στον ποδοσφαιριστή μια γενναία αποζημίωση, προκειμένου να «σπάσει» το συμβόλαιό του (λήγει το 2020) και να πάει πιθανότατα ως ελεύθερος στους «πράσινους».

Παράλληλα, στον Παναθηναϊκό δεν έχουν σταματήσει να ασχολούνται και με την περίπτωση του Γιάννη Μυστακίδη. Μπορεί τα περισσότερα ρεπορτάζ να αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη υπόθεση δεν προχωράει, ωστόσο οι πληροφορίες του sportdog.gr, αναφέρουν οι «πράσινοι» κάνουν τις κινήσεις τους για να ολοκληρώσουν και τη συγκεκριμένη κίνηση.

Όπως σας γράφαμε και χθες, ο παίκτης είναι «σύμμαχος» του Παναθηναϊκού, καθώς θέλει να φορέσει ξανά την πράσινη φανέλα, ωστόσο επειδή στην Τούμπα τον πιστεύουν είναι για την ώρα σκεπτικοί για τον τρόπο παραχώρησής του. Θέλουν, δηλαδή, να κρατήσουν δικαιώματα πάνω στον Έλληνα επιθετικό κι αυτό είναι που ενδεχομένως καθυστερεί το deal.

«Σάρωμα» από Νταμπίζα

Παράλληλα, ο Νίκος Νταμπίζας έχει αναλάβει να «σαρώσει» όλη την ελληνική αγορά για γηγενείς παίκτης κάτω των 23 ετών. Αυτή τη στιγμή έχει φτιάξει μια μακροσκελή λίστα, που περιλαμβάνει πάνω από 20 Έλληνες παίκτες, οι οποίοι θεωρούνται μεγάλα ταλέντα και κάνει τις κινήσεις του για να δει ποιες περιπτώσεις είναι εφικτές.

Ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού θέλει να πάρει ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί εντός συνόρων και, όπως λέγεται, μέχρι στιγμής έχει κάνει εξαιρετική δουλειά σε αυτόν τον τομέα, συγκεντρώνοντας αναλυτικά στοιχεία για κάθε ενδιαφέρουσα περίπτωση. Και, φυσικά, ο παλαίμαχος αμυντικός δεν έχει επικεντρωθεί μόνο σε παίκτες που ήδη έχουν ξεχωρίσει με την παρουσία τους στη Super League ή τη Football League, αλλά και σε νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχουν όλα τα φόντα για να «ξεπεταχτούν» στο μέλλον.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags