Facebook Pixel Sportdog.gr | «Τρέλα» στην Πλατεία - Τι ανακοίνωσε ο Πανιώνιος, ικανοποίηση στους οπαδούς!
| 2018-05-31 10:58:00

«Τρέλα» στην Πλατεία - Τι ανακοίνωσε ο Πανιώνιος, ικανοποίηση στους οπαδούς!

Sportdog Team
«Τρέλα» στην Πλατεία - Τι ανακοίνωσε ο Πανιώνιος, ικανοποίηση στους οπαδούς!

Σημαντική κίνηση από τους Κυανέρυθρους.

Στον Πανιώνιο θα συνεχίσει για έναν ακόμα χρόνο τουλάχιστον ο αρχηγός της ομάδας, Παναγιώτης Κόρμπος, όπως ανακοίνωσε η "κυανέρυθρη" διοίκηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου με τον Παναγιώτη Κόρμπο. Ο αρχηγός του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ μετά από την σχετική συμφωνία, θα συνεχίσει και την περίοδο 2018-19 να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας.

Στις δηλώσεις του μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, ο Παναγιώτης Κόρμπος τόνισε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να είμαι μέλος της οικογένειας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Θέλω να ευχαριστήσω τους κ.κ. Ζαμάνη, Δάρα για την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ που για μια ακόμα χρονιά μας αγκάλιασε και στήριξε τις προσπάθειές μας. Αυτό που θέλω να υποσχεθώ είναι πως τόσο εγώ, όσο και οι συμπαίκτες μου, θα δώσουμε τα πάντα και την νέα χρονιά, προκειμένου να κρατήσουμε την ομάδα στις υψηλές θέσεις του πρωταθλήματος και να κάνουμε και πάλι τον φίλαθλο κόσμο μας υπερήφανο”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags