Facebook Pixel Sportdog.gr | Nέο «μπαμ» στην Πορτογαλία για Μπενφίκα: «Δωροδοκία 40.000 ευρώ για να κάτσει να...»!
| 2018-05-31 13:06:00

Nέο «μπαμ» στην Πορτογαλία για Μπενφίκα: «Δωροδοκία 40.000 ευρώ για να κάτσει να...»!

Sportdog Team
Nέο «μπαμ» στην Πορτογαλία για Μπενφίκα: «Δωροδοκία 40.000 ευρώ για να κάτσει να...»!

Συνταρακτιές αποκαλύψεις που φέρνουν σε δύσκολη θέση τους "αετούς".

Ακόμα ένα αποκαλυπτικό δημοσίευμα ήρθε στο φως της δημοσιότητας στην Πορτογαλία και αφορά στην υπόθεση των στημένων αγώνων της Μπενφίκα, η οποία κατηγορείται για τα τέσσερα τελευταία χρόνια, όταν και κατέκτησε ισάριθμα πρωταθλήματα.

Η νέα αποκάλυψη αφορά σε δωροδοκία της Μπενφίκα σε παίκτες της Μαρίτιμο, ώστε να έχουν μειωμένη απόδοση στο μεταξύ τους ματς της 8ης Μαΐου 2016 για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.  

Καθένας από τους παίκτες της Μαρίτιμο έλαβε 40.000 ευρώ από την Μπενφίκα για να έχουν μειωμένη απόδοση και να ηττηθούν. Όπως και τελικά συνέβη, καθώς η ομάδα της Λισαβόνας επικράτησε με 2-0, με τον Κώστα Μήτρογλου να πετυχαίνει το ένα γκολ.  

Όπως αποκαλύπτεται, δύο παίκτες της Μαρίτιμο, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν γίνει γνωστά, συναντήθηκαν με άνθρωπο, ο οποίος λειτουργούσε ως μεσάζοντας των "αετών".

«Είμαι εδώ ως εκπρόσωπος της Μπενφίκα και θέλουμε να σας προσφέρουμε χρήματα για να χάσετε» φέρεται να τους είπε αρχικά ο μεσάζοντας, ο οποίος στη συνέχεια ρώτησε τους δύο παίκτες αν θα αγωνιστούν βασικοί. 

«Λογικά ναι. Θα μας βάλει ο προπονητής» του απάντησαν. Ο μεσάζοντας, μάλιστα, τους υποσχέθηκε πως αν όντως είχαν μειωμένη απόδοση και η Μπενφίκα έπαιρνε τη νίκη, τότε ίσως εξέταζε σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησής τους! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags