Facebook Pixel Sportdog.gr | ΣΟΚ στη Ρεάλ! Tέλος ο Ζιντάν!
| 2018-05-31 14:00:00

ΣΟΚ στη Ρεάλ! Tέλος ο Ζιντάν!

Sportdog Team
ΣΟΚ στη Ρεάλ! Tέλος ο Ζιντάν!

Ποιος το περίμενε... 

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης θα αποτελέσει ο Ζινεντίν Ζιντάν, όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ.

Ο Γάλλος προπονητής προανήγγειλε έκτακτη συνέντευξη Τύπου στις 14:00, όπου αναμένεται να ανακοινώσει το τέλος της συνεργασίας του με την Βασίλισσα!

Την Τετάρτη ο «Ζιζού» είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ, στην οποία του εξέφρασε την πρόθεσή του να παραιτηθεί.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ανέλαβε τη τεχνική ηγεσία της Ρεάλ τον Γενάρη του 2016 και κατάφερε μέχρι σήμερα να πανηγυρίσει 3 Champions League, 1 πρωτάθλημα, 1 ισπανικό Σούπερ Καπ, 2 Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ και 2 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων.

«Πήρα την απόφαση να μη συνεχίσω την επόμενη χρονιά. Νομίζω ότι είναι το καλύτερο και για εμένα και για τους παίκτες. Σκέφτομαι ότι αυτή η ομάδα πρέπει να συνεχίσει να νικά και χρειάζεται μια αλλαγή, κάτι νέο», είπε αρχικά ο Ζιντάν ανακοινώνοντας ο ίδιος την απόφαση που σόκαρε τον ποδοσφαιρικό κόσμο. 

«Δεν λέω αντίο, αλλά εις το επανιδείν. Θα είμαι πάντα κοντά σε αυτή την ομάδα, όλη τη ζωή μου. Η Ρεάλ μου έδωσε τα πάντα. Μπορεί σε κάποιους να μοιάζει παράλογο, αλλά είναι η κατάλληλη στιγμή για μια αλλαγή. Μετά από όσα κάναμε αυτά τα τρία χρόνια είναι η σωστή απόφαση. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος μπορεί να απορεί. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους, επειδή ήταν πάντα στο πλευρό μου και όταν ήμουν ποδοσφαιριστής, ακόμα και στα άσχημα» συμπλήρωσε ο Γάλλος.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags