Facebook Pixel Sportdog.gr | «Έτσι έζησα τα Μουντιάλ - Φαβορί για να το σηκώσει η Βραζιλία - Για αυτό δεν μπορεί η Αργεντινή»!
| 2018-06-13 13:58:00

«Έτσι έζησα τα Μουντιάλ - Φαβορί για να το σηκώσει η Βραζιλία - Για αυτό δεν μπορεί η Αργεντινή»!

του Γιώργου Κτενά
«Έτσι έζησα τα Μουντιάλ - Φαβορί για να το σηκώσει η Βραζιλία - Για αυτό δεν μπορεί η Αργεντινή»!

Ο Βαγγέλης Μόρας μίλησε αποκλειστικά στο sportdog.gr!

Τη Βραζιλία βλέπει ως φαβορί για να κατακτήσει το Μουντιάλ ο Βαγγέλης Μόρας, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο sportdog.gr.

O διεθνής άσος, ο οποίος έχει συμμετάσχει σε δύο Παγκόσμια Κύπελλα, αναφέρθηκε ακόμα στην ομαδικότητα που χρειάζεται για να φτάσει μια ομάδα στην κορυφή, ενώ μίλησε και για το μειονέκτημα που έχει ως ομάδα η Αργεντινή

«Τα Μουντιάλ που θυμάμαι πιο έντονα είναι εκείνα στα οποία συμμετείχα και εγώ. Στο ένα από τα δύο ήμουν πιο ενεργό μέλος, ενώ στο άλλο ήμουν στις τελευταίες κλήσεις, δεν είχα συμμετοχή στα προκριματικά. Έζησα διαφορετικά το ένα με το άλλο, αλλά σε κάθε περίπτωση ήταν στιγμές που μένουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό ενός ποδοσφαιριστή», ήταν το αρχικό σχόλιο του Β. Μόρα στο sportdog.gr.

Υπάρχει κάποιος παίκτης που ξεχωρίζετε, διαχρονικά, για την παρουσία του στα Παγκόσμια Κύπελλα;

«Εμένα μου αρέσει το σύνολο και όχι ένας παίκτης ξεχωριστά. Για αυτό και όταν γίνεται έκπληξη από ομάδες που δεν είναι παραδοσιακές δυνάμεις, όπως η Ισλανδία στο τελευταίο Euro, που μου άρεσε πολύ. Δηλαδή ομάδες που είναι έκπληξη όταν έχουν μια διάκριση παραπάνω. Αυτό μου αρέσει να βλέπω και όχι έναν παίκτη μόνο του, που ξεχωρίζει. Ο Ρόμπεν ήταν πολύ καλός, φοβερός, αλλά η ομάδα του δεν έφτασε εκεί που έπρεπε».

Υπάρχει κάποια ομάδα ή παίκτης που έχει αδικηθεί από το γεγονός ότι δεν έχει κερδίσει ένα Μουντιάλ όλα αυτά τα χρόνια;

«Δεν θα μπω στη διαδικασία να πω για τον Λιονέλ Μέσι, που θέλουν όλοι να τον δουν να σηκώνει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν έχει να κάνει με έναν παίκτη λοιπόν, γιατί κανείς δεν κερδίζει μόνος του ένα τίτλο τέτοιου επιπέδου. Χρειάζεται ομαδικότητα. Κι αυτό, για παράδειγμα, είναι κάτι στο οποίο υστερεί η Αργεντινή».

Ποια ομάδα είναι το φαβορί για να κατακτήσει το Μουντιάλ;

«Ισπανία, Γερμανία, οι γνωστές δυνάμεις. Αλλά φέτος είμαι υπέρ της Βραζιλίας, γιατί όλα τα ταλέντα που έχει ως ομάδα, όλοι οι ταλαντούχοι παίκτες της, είναι πλέον εξελιγμένοι ποδοσφαιριστές και έτοιμοι για διάκριση. Δεν είναι μόνο ο Νεϊμάρ, λοιπόν, αλλά και εκείνοι που τον στελεχώνουν. Θεωρώ ότι η Βραζιλία, ναι, μπορεί να σηκώσει το Μουντιάλ».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags