01/06/18 - 19:00

ΒΟΜΒΑ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο – Πωλείται κορυφαία ομάδα με τρελά λεφτά!

Διαβάστε για ποιο λόγω αποχωρεί ο ιδιοκτήτης.

Sportdog Team
ΒΟΜΒΑ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο – Πωλείται κορυφαία ομάδα με τρελά λεφτά!
2.956views 0shares

Αλλαγή ιδιοκτησίας αναμένεται να υπάρξει πολύ σύντομα στην Τσέλσι, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα σε Ρωσία και Αγγλία (επικαλούνται τους Times), ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς αποφάσισε να πουλήσει την ομάδα έναντι 1,17 δισεκατομμυρίων βρετανικών λιρών (1,3 δισεκατομμυρίων ευρώ) τις μετοχές του σε περίπτωση που ο ίδιος αποχωρήσει από τον όμιλο.

Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος, παρότι έχει επενδύσει τεράστια ποσά για την ανακαίνιση του σταδίου Stamford Bridge, απέσυρε την αίτηση που είχε υποβάλλει για να πάρει τη βρετανική βίζα και σύμφωνα με όσα γράφει η βρετανική «The Sun», αιτία αυτής της απρόσμενης εξέλιξης υπήρξε το γεγονός ότι κατάφερε να αποκτήσει την ισραηλινή υπηκοότητα.

Ο Ισραηλινός πρέσβευτής στην Ρωσία Γκάρι Κόρεν δήλωσε, ότι ο Αμπράμοβιτς έλαβε την ισραηλινή υπηκοότητα και πλέον κατοικεί στο Ισραήλ: «Εξ όσων γνωρίζω ολοκλήρωσε την διαδικασία. Μετακόμισε, ζει στο Ισραήλ και έλαβε ισραηλινό διαβατήριο» είπε στο ραδιόφωνο Evho Moskvi (Ηχώ της Μόσχας).

Ο Ισραηλινός πρεσβευτής είπε ότι ελπίζει, πως ο Αμπράμοβιτς θα επενδύσει στο Ισράηλ. «Πρόκειται για έναν επιτυχημένο επιχειρηματία και ελπίζουμε ότι ένα μέρος της περιουσίας του θα επενδυθεί στην οικονομία μας» είπε ο Κόρεν εκφράζοντας την ελπίδα ότι ο Ρώσος δισεκατομμυρίουχος θα μπορούσε να στηρίξει το ισραηλινό ποδόσφαιρο το οποίο «είναι σε αξιοθρήνητη κατάσταση».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ