Facebook Pixel Μόνο για την ΑΕΚ γυρίζει ο Αραούχο - «Απάντηση»-φωτιά στον... ΠΑΟΚ
| 2018-06-02 11:36:00

Εφιάλτης για τον Τίγρη: Παίρνει αγαπημένο των ΑΕΚτζήδων ο Ιβάν; - «Απάντηση»-φωτιά από τον παίκτη!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Εφιάλτης για τον Τίγρη: Παίρνει αγαπημένο των ΑΕΚτζήδων ο Ιβάν; - «Απάντηση»-φωτιά από τον παίκτη!

Πρωτοσέλιδο-βόμβα στη Θεσσαλονίκη, θα κάνει «χουνέρι» ο ΠΑΟΚ;

Μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας της Θεσσαλονίκης «Fair Play» (δείτε το ΕΔΩ), το οποίο αποκαλύπτει ότι ο ΠΑΟΚ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο.

Όπως σας γράφαμε και χθες, ο Αργεντινός άσος δεν έχει πολλές πιθανότητες να φορέσει ξανά τη φανέλα της ΑΕΚ λόγω κυρίως των πολύ υψηλών απαιτήσεων της Λας Πάλμας και βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Ισπανούς για το μέλλον του.

Ο Δικέφαλος του Βορρά, λοιπόν, παρουσιάζεται έτοιμος να «χτυπήσει» τον παίκτη, κάτι που ενδεχομένως να έχει δόση αλήθειας, από τη στιγμή που πρόκειται για έναν πολύ ικανό επιθετικό, ο οποίος θυμίζουμε ότι είχε βρεθεί ξανά στο «στόχαστρο» των «ασπρόμαυρων» στο παρελθόν, πριν ασχοληθεί μαζί του η Ένωση (είχε «κοπεί» για εξωαγωνιστικούς λόγους).

Πάντως, για την ώρα, το συγκεκριμένο σενάριο δε δείχνει να μπορεί να προχωρήσει. Κι αυτό γιατί ο Σέρχιο Αραούχο έχει ξεκαθαρίσει, τόσο δημόσια, όσο και στο περιβάλλον του, ότι αν γύριζε ξανά στην Ελλάδα, θα το έκανε μόνο για χάρη της ΑΕΚ κι αυτό είναι κάτι που το εννοεί. Ο Αργεντινός είναι απόλυτα δεμένος με την Ένωση και τον κόσμο της και πολύ δύσκολα θα πήγαινε σε άλλη ελληνική ομάδα.

Το μόνο, επομένως, που θα μπορούσε να πετύχει ο ΠΑΟΚ στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι να ανεβάσει κι άλλο το κόστος μεταγραφής του παίκτη, αν και εφόσον η ΑΕΚ κάνει όντως κίνηση απόκτησής του. Κάτι που, όμως, δεν προκύπτει με τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Ντουμπία για αντί-Βερνμπλουμ

Όσον αφορά την περίπτωση του Ιντρίσα Ντούμπια που ήρθε σήμερα στο προσκήνιο μέσω της εφημερίδας «Μetrosport», μάλλον πρόκειται για μία καλή εναλλακτική, αν και εφόσον δε γίνει η μεταγραφή του Πόντους Βέρνμπλουμ. Του Σουηδού μέσου, πάντως, αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα, οπότε δύσκολα θα απασχολήσει και η υπόθεση του 20χρονου μέσου από την Ακτή Ελεφαντοστού.

Εξάλλου, ο νεαρός αμυντικός χαφ έκανε σούπερ σεζόν φέτος ως δανεικός με τη φανέλα της Ζούλτε Βάρεγκεμ, οπότε η Άντερλεχτ, στην οποία ανήκει, το πιο πιθανό είναι να θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags