Facebook Pixel Sportdog.gr | «Βόμβα» από Εργοτέλη: «Αυτή η μεγάλη ομάδα για Κάιπερς εκτός της ΑΕΚ - Χαλάει μόνο αν...»
| 2018-06-02 21:00:00

«Βόμβα» από Εργοτέλη: «Αυτή η μεγάλη ομάδα για Κάιπερς εκτός της ΑΕΚ - Χαλάει μόνο αν...»

του Γιώργου Κτενά
 «Βόμβα» από Εργοτέλη: «Αυτή η μεγάλη ομάδα για Κάιπερς εκτός της ΑΕΚ - Χαλάει μόνο αν...»

Αποκάλυψη-φωτιά από Κρητικό παράγοντα στο sportdog.gr.

Ο Ολυμπιακός ήταν η άλλη μεγάλη ομάδα από την Ελλάδα που είχε δείξει ενδιαφέρον για τον Ούγκο Κάιπερς, σύμφωνα με όσα σχολίασε στο sportdog.gr ο Γιώργος Τουτζάρης.

Ο γενικός διευθυντής του Εργοτέλη αναφέρθηκε στη συμφωνία που υπάρχει με την ΑΕΚ για τον Βέλγο φορ, αλλά και για το γεγονός ότι υπήρξε συνεννόηση μαζί του πριν αρχίσουν οι επαφές.

Ακόμα, αναφέρθηκε στον τρόπο που τον απέκτησε ο Εργοτέλης, μετά από δύο βιντεάκια που τον είδαν να αγωνίζεται.

«Δεν έχω να πω πέρα από το ότι υπάρχει συμφωνία με την ΑΕΚ. Μόνο η ΑΕΚ, αν το θέλει, μπορεί να κάνει πίσω. Αν αποφασίσει ότι δεν το θέλει, δηλαδή, μόνο τότε θα αλλάξουμε κι εμείς», ήταν το αρχικό σχόλιο του Γ. Τουτζάρη στο sportdog.gr και στη συνέχεια συμπλήρωσε για το πρόβλημα που έχει προκύψει μεταξύ της ΑΕΚ και του Κάιπερς:

«Αυτό θα πρέπει να το πει ο ίδιος. Γιατί σε εμάς είχε δηλώσει ότι θέλει να πάει στην ΑΕΚ και για αυτό είχαμε προχωρήσει. Είχε δηλώσει ότι είναι τιμή του να αγωνιστεί στην πρωταθλήτρια ομάδα. Δεν ξέρω τι μεσολάβησε όμως. Για εμάς ήταν μια καλή συμφωνία, γιατί το θέμα είναι πώς σου συμπεριφέρονται σε μια διαπραγμάτευση. Και η ΑΕΚ μάς αντιμετώπισε ισότιμα».

Υπήρξε άλλη ομάδα από την Ελλάδα που να είχε δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του;

«Πολλές ομάδες από την Ελλάδα, αν και από κάποιο σημείο και μετά δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν όλες τις εξελίξεις στην περίπτωσή του. Με τον Ολυμπιακό είχαμε κάνει συζήτηση για τον Κάιπερς, με την Τρίπολη, τον Πανιώνιο. Φυσικά και με την ΑΕΚ».

Η κουβέντα που γίνεται γύρω από το όνομά του δικαιώνεται αγωνιστικά; Δηλαδή, αν παίξει στη Σούπερ Λιγκ μπορεί να ξεχωρίσει;

«Είναι πολύ καλός παίκτης. Έχει την αίσθηση του γκολ, έχει πολύ καλή κίνηση, είναι εργατικός παίκτης, Θέλει να μαθαίνει συνεχώς. Αλλά θα πρέπει όλα αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά να τα συνδυάσει με περισσότερη δημιουργική σκέψη. Όσον αφορά το αν θα μπορούσε να ξεχωρίσει, αυτό σχετίζεται με την ομάδα που θα παίξει. Αν μια ομάδα σκοράρει αρκετά, ο Ούγκο μπορεί να την βοηθήσει. Αλλά μπορεί και να μαρκάρει, να πιέσει. Έχει στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει».

Η περίπτωσή του αποδείχτηκε λίρα εκατό για τον Εργοτέλη - Πώς είχε φτάσει στην ομάδα;

«Τον είχε προτείνει ο ιδιοκτήτης, μέσω γνωριμίας που είχε με τον μάνατζέρ του. Μας είπε ότι η Σταντάρ Λιέγης δεν τον χρειάζεται, είδαμε δύο βιντεάκια του, του είπαμε να έρθει και στις 31 Αυγούστου, την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, τελείωσε η μετακίνηση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags