Facebook Pixel Ολυμπιακός: Επιστρέφει ο Ανδρέας Μπουχαλάκης!
| 2018-06-03 10:30:00

«Ψήνεται» επιστροφή-έκπληξη Έλληνα χαφ στο λιμάνι; - Έρχεται... αύριο, τον θέλει ο Μαρτίνς;

του Παναγιώτη Νικολάου
«Ψήνεται» επιστροφή-έκπληξη Έλληνα χαφ στο λιμάνι; - Έρχεται... αύριο, τον θέλει ο Μαρτίνς;

Γιατί φεύγει από την ομάδα του. Είχε μείνει τρεις σεζόν στον Πειραιά.
 

Πολλές και μεγάλες θα είναι οι αλλαγές στο ρόστερ του Ολυμπιακού και γι' αυτό στο Λιμάνι ψάχνονται σε όλες τις αγορές σχετικά με παίκτες που μπορεί να τους ενδιαφέρον.

Πριν κοιτάξουν βέβαια παραέξω, οφείλουν να τσεκάρουν και τα δικά τους παιδιά, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πάρα πολλούς δανεικούς ή παίκτες που εφόσον το θέλουν, έχουν δυνατότητα εύκολα να τους κάνουν δικούς τους.

Στη σχετική λίστα ανήκει και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος μπορεί να πήγε ως ελεύθερος στη Νότιγχαμ και με τριετές συμβόλαιο, ωστόσο έχοντας χάσει τη θέση του και λόγω της κοινής ιδιοκτησίας των δύο συλλόγων, σίγουρα θα μπορούσε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, εάν τον ήθελαν.

Για την ώρα, παρότι το όνομά του έπεσε στο τραπέζι, δε φαίνεται η συγκεκριμένη περίπτωση να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, καθώς οι Ερυθρόλευκοι ψάχνουν κάτι καλύτερο για τα χαφ, ενώ και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει τις δικές του επιλογές στην ατζέντα του.

Πάντως, ο Μπουχαλάκης παρότι ξεκίνησε πολύ καλά στη Νότιγχαμ, το τελευταίο διάστημα έχει χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα, αφού ο νέος τεχνικός της Φόρεστ, Αΐτορ Καράνκα, δεν του έδειξε αντίστοιχη εμπιστοσύνη, όπως συνέβη με τον Μαρκ Γουόρμπαρτον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις 8 Ιανουαρίου όταν και ανέλαβε ο Ισπανός, ο Μπουχαλάκης ήταν συνήθως εκτός αποστολής στο πρωτάθλημα, παίζοντας μονάχα σε 2 ματς και άλλα 4 στο Κύπελλο. Μέχρι εκείνο το σημείο, στο πρώτο μισό της σεζόν μετρούσε 19 συμμετοχές.

Υπενθυμίζεται ότι στα τρία χρόνια του στον Ολυμπιακό, τις σεζόν 2014-15, 2015-16, 2016-17, ο Μπουχαλάκης έφτασε τις 39 συμμετοχές, με 3 γκολ και 4 ασίστ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags