Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελη έκπληξη στα μπακ του Ολυμπιακού-Η επιστροφή «διώχνει» τον... σίγουρο; Δεν το περίμενε κανείς!
| 2018-06-03 13:00:00

Τρελη έκπληξη στα μπακ του Ολυμπιακού-Η επιστροφή «διώχνει» τον... σίγουρο; Δεν το περίμενε κανείς!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρελη έκπληξη στα μπακ του Ολυμπιακού-Η επιστροφή «διώχνει» τον... σίγουρο; Δεν το περίμενε κανείς!

Απρόσμενη εξέλιξη στο λιμάνι. Ποιος «τρώει» ποιον; Μόνο εδώ!

Ο Κώστας Τσιμίκας επιστρέφει στον Ολυμπιακό μετά από μια πολύ καλή σεζόν στην Ολλανδία με τη φανέλα της Βίλεμ, όπου αγωνίστηκε ως δανεικός.

Ο νεαρός αριστερός μπακ έκανε φοβερή χρονιά στην Eredivisie και φέρεται να έχει προσελκύσει τα βλέμματα αρκετών ομάδων του εξωτερικού.

Πάντως, με τα τωρινά δεδομένα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού προσανατολίζονται στο να τον κρατήσουν στην ομάδα ενόψει της νέας σεζόν ως back up του Λεονάρντο Κούτρη, καθώς οι δυο τους μπορούν να δημιουργήσουν ένα πολύ καλό δίδυμο στην αριστερή πλευρά της άμυνας.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις, ικανές να χρίσουν τον Τσιμίκα βασικό αριστερό μπακ των Ερυθρολεύκων, τουλάχιστον κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Αυτό θα συμβεί εάν πωληθεί ο Κούτρης, για τον οποίο γίνεται αρκετή κουβέντα το τελευταίο διάστημα και λέγεται πως τον «τσεκάρουν» επίσης ομάδες από το εξωτερικό.

Παρ’ όλα αυτά, πρέπει να διευκρινιστεί πως μέχρι στιγμής δεν έχει φτάσει κάποια ικανοποιητική πρόταση για τον Έλληνα μπακ στα γραφεία του Ολυμπιακού.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό ισχύει για όλους τους παίκτες, που οι Πειραιώτες έχουν βγάλει στο σφυρί, με χαρακτηριστικά παραδείγματα τους Οφόε, Σεμπά και Τζούρτζεβιτς. Δηλαδή, τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Ολυμπιακός δεν έχει στα χέρια του κάποια σοβαρή πρόταση για να παραχωρήσει κάποιον από τους παίκτες που θέλει να ξεφορτωθεί.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags