Facebook Pixel Ανέστης, Σιαμπάνης και Καπίνο στα υπ’ όψιν του Ατρομήτου
| 2018-06-03 17:40:00

Φοβερό παρασκήνιο: Το «έλα να δεις» σε ομαδάρα της Αθήνας με τερματοφύλακα

Sportdog Team
Φοβερό παρασκήνιο: Το «έλα να δεις» σε ομαδάρα της Αθήνας με τερματοφύλακα

Τι συμβαίνει στο κέντρο με το νούμερο 1; Χαμός!

O Ατρόμητος έχει ως προτεραιότητά του στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού την απόκτηση τερματοφύλακα, ο οποίος θα πάρει φανέλα βασικού καλύπτοντας το κενό του Ανδρέα Γιαννιώτη.

Στο πλαίσιο αυτό οι Περιστεριώτες τσεκάρουν υποψήφιους στόχους από την Ελλάδα, με τα ονόματα των Γιάννη Ανέστη και Μάριου Σιαμπάνη να παίζουν σε πρώτο πλάνο.

Ο πρώτος θα φύγει από την ΑΕΚ, αφού το συμβόλαιό του τελειώνει και δεν θα ανανεωθεί. Ο Έλληνας γκολκίπερ ιδανικά θα προτιμούσε να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Ωστόσο, προέρχεται από οκτώ μήνες αγωνιστικής απραξίας με συνέπεια οι μετοχές του να πέσουν αισθητά και να δυσκολεύουν την προσπάθειά του να βρει κάτι καλό εκτός Ελλάδας. Συνεπώς έχει το νου και σε προτάσεις από τη χώρα μας, με την προοπτική του Ατρομήτου να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Όσο για τον δεύτερο, πρόκειται για τεράστιο ταλέντο, όμως σε ηλικία 18 ετών και με τους Πασχαλάκη, Γλύκο μπροστά του, είναι δύσκολο να πάρει χρόνο συμμετοχής στον ΠΑΟΚ. Ο Ατρόμητος όντως εξετάζει το ενδεχόμενο να καταθέσει πρόταση για τον δανεισμό του, όμως οι διοικούντες της ομάδας κοιτάζουν παράλληλα και άλλες περιπτώσεις, αφού αντιλαμβάνονται το ρίσκο του να δώσουν φανέλα βασικού σε έναν τόσο νεαρό γκολκίπερ.

Τέλος, για τον Ατρόμητο γράφτηκε και το όνομα του Στέφανου Κάπινο, ο οποίος βέβαια αποτελεί πολύ δύσκολη περίπτωση. Ο διεθνής τερματοφύλακας «ψάχνεται», αφού δεν θα συνεχίσει στη Νότιγχαμ, έχει, όπως και ο Ανέστης, προτεραιότητα το εξωτερικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού δεν έχει ακόμα κάποια ικανοποιητική πρόταση στα χέρια, ωστόσο προτίθεται να περιμένει και να εξαντλήσει τις πιθανότητές, καθώς βρισκόμαστε ακόμα στις αρχές Ιουνίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags