Facebook Pixel «Γυρολόγος» αξίας... 10 εκατ. για αντι-Λάζαρος στην ΑΕΚ
| 2018-06-04 12:55:00

Γυρολόγος αξίας... 10 εκατ. για αντι-Λάζαρος, ρίχνει τέτοια «βόμβα» ο Τίγρης; - Αποφασίζει ο Μαρίνος

του Γιώργου Θεοδωράκη
Γυρολόγος αξίας... 10 εκατ. για αντι-Λάζαρος, ρίχνει τέτοια «βόμβα» ο Τίγρης; - Αποφασίζει ο Μαρίνος

Πάει η ΑΕΚ όντως για το μεγάλο «μπαμ» ή είναι... μανατζεριά;

Το όνομα του Μαξίμ Λεστιέν ήρθε δυναμικά στο προσκήνιο για την ΑΕΚ τις τελευταίες ώρες. Πρόκειται για 26χρονο Βέλγο εξτρέμ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Ρούμπιν Καζάν και αναζητάει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Πρόκειται, πάντως, για δύσκολη περίπτωση για την Ένωση, από τη στιγμή που είναι ένας παίκτης με πολύ μεγάλο κασέ, ενώ ενδεικτικό είναι ότι το καλοκαίρι του 2016 η Ρούμπιν Καζάν είχε ξοδέψει περί τα 10 εκατ. ευρώ για να τον πάρει από την Αϊντχόβεν.

Θα πρέπει, δηλαδή, να κάνει μια τεράστια υπέρβαση για τον συγκεκριμένο παίκτη ο Δημήτρης Μελισσανίδης, αν όντως θέλει να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα. Αν και «ελέγχεται» κατά πόσο η Ένωση ενδιαφέρεται τόσο «ζεστά» για έναν πανάκριβο ποδοσφαιριστή, ο οποίος μόνο τυχαίο δεν είναι ότι έχει αλλάξει 6 ομάδες τα τελευταία 3 χρόνια.

Δεν αποκλείεται, επομένως, η συγκεκριμένη περίπτωση να συνδέθηκε με την ΑΕΚ εξαιτίας κάποιου μάνατζερ και στην πραγματικότητα να μην υπάρχει καν στην «κιτρινόμαυρη» λίστα το συγκεκριμένο όνομα.  

Ο Κριστιάν Λεστιέν αναδείχθηκε από τη Μουσκρόν και το 2010 μετακόμισε στην Κλαμπ Μπριζ, όπου παρέμεινε μέχρι το 2014 μετρώντας 157 συμμετοχές, 39 γκολ και 37 ασίστ. Από εκεί τον απέκτησε η Αλ Αραμπί του Κατάρ και τον δάνεισε αρχικά στην Τζένοα (24 συμμετοχές -1 γκολ) και εν συνεχεία στην Αϊντχόφεν (19 συμμετοχές -3 γκολ -10 ασίστ). Όπως προαναφέραμε, το καλοκαίρι του 2016 τον απέκτησε η Ρούμπιν Καζάν έναντι 10 εκατ. ευρώ και σε 1,5 χρόνο είχε 28 συμμετοχές, 6 γκολ και 3 ασίστ. Τον περασμένο Γενάρη δόθηκε δανεικός στη Μάλαγα, όπου είχε 12 συμμετοχές και 1 ασίστ. 



Αποφασίζει ο Μαρίνος

Εξάλλου, όπως σας έχουμε ξαναγράψει σε πρόσφατο ρεπορτάζ, στην ΑΕΚ εντός της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τους στόχους για τη νέα σεζόν. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μελετάει ακόμα τις περιπτώσεις που απασχολούν την Ένωση και υπολογίζεται ότι προς το Σαββατοκύριακο θα έχει δώσει τις δικές του εισηγήσεις στη διοίκηση. Κάτι που σαφώς σημαίνει ότι δεν αναμένουμε άμεσα νέα στα μεταγραφικά της ομάδας, παρά μόνο «φιξάρισμα» των παικτών που θα γίνει κίνηση.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags