Facebook Pixel Sportdog.gr | Τόσο θα κάνουν τα νέα διαρκείας του Ολυμπιακού - Ατάκες με νόημα από Καραπαπά!
| 2018-06-04 15:33:00

Τόσο θα κάνουν τα νέα διαρκείας του Ολυμπιακού - Ατάκες με νόημα από Καραπαπά!

Sportdog Team
Τόσο θα κάνουν τα νέα διαρκείας του Ολυμπιακού - Ατάκες με νόημα από Καραπαπά!

Έγινε η παρουσίαση των διαρκείας για τη νέα σεζόν.

Τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2018/2019 παρουσίασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με τον Κώστα Καραπαπά, να τονίζει χαρακτηριστικά:

"Πριν ξεκινήσουμε τη διαδικασία, θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κώστα Πολυχρονίου για τον χαμό του, απ’ όλους όσους εργάζονται στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. 

Σύνθημα «η ψυχή μας και η ψυχή σου». Είναι μία προσπάθεια επανεκκίνησης και δεσίματος με τον κόσμο μας. Ευκαιρία για επιστροφή και απαραίτητο συστατικό είναι να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας και ο κόσμος μας. Αγοράζοντας ένα εισιτήριο, στηρίζεις την ομάδα και την προσπάθειά της. Σε αυτό θα ήθελα να σταθώ, Γνωρίζετε πολύ καλά ότι τα τελευταία 8 χρόνια, επί εποχής Μαρινάκη, η ομάδα έχει κατακτήσει 7 πρωταθλήματα, Κύπελλα, Ευρώπη. Αυτό δεν έχει γίνει με τα ταμεία ρημαγμένα, αλλά με τον Ολυμπιακό να αποτελεί οικονομικό πρότυπο. Ο Ολυμπιακός πληρώνει φόρους εκατοντάδες εκατομμύρια, ενώ σε άλλες ομάδες αυτά χαρίζονται. Παράλληλα, είχαμε τη δυνατότητα να βοηθήσουμε χιλιάδες συνανθρώπους μας. Το πρόγραμμα εταιρικής ευθύνης και οι φιλανθρωπικές δράσεις του συλλόγου τον καθιστούν πρότυπο για όλη την Ευρώπη. Η προσφορά στην κοινωνία, με εντολή βέβαια του κ. Μαρινάκη, στοχεύει στην επιστροφή της αγάπης του κόσμου σε αυτόν. 

Δεν έχει αντιληφθεί πλήρως ο κόσμος του Ολυμπιακού τι έχει συμβεί στον Ερασιτέχνη. Όταν ανέλαβε ο κ. Μαρινάκης, ήταν υπό διάλυση. Η οικονομική εικόνα ήταν κάκιστη. Όταν ο Μιχάλης Κουντούρης μπήκε μπροστά, ο πρόεδρος του είπε «προχώρα κι εγώ είμαι εδώ». Αυτό που συνέβη είναι πως άλλαξε η ιστορία του συλλόγου. Κατακτήσαμε 55 τίτλους, ενώ από την ίδρυσή του μέχρι το 2010 είχαμε 77. Αυτό συνέβη με τη στήριξη του κόσμου, μέσω της κάρτας φιλάθλου, καθώς και με την οικονομική αιμοδοσία του κ. Μαρινάκη. Φτάσαμε να παίζουμε δυο ευρωπαϊκούς τελικούς σε μια μέρα. Μπορούμε να λέμε πως ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη αθλητική ομάδα στην Ευρώπη. Οι 100 κούπες που βρίσκονται στην τροπαιοθήκη του συλλόγου αντικατοπτρίζουν αυτή την προσπάθεια και εκφράζει την προσπάθεια του κόσμου και των φιλάθλων μας. Ποτέ κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε «γιατί το κάνουμε αυτό» και είναι σημαία υπερηφάνειας για μας. Ο Ολυμπιακός έχει μεγαλουργήσει, όταν αντίπαλοί μας έχουν διαλυθεί, έχουν υποβιβαστεί. Αυτό γίνεται με τη στήριξη της Θύρας 7, των φιλάθλων μας, του Βαγγέλη Μαρινάκη, του Μιχάλη Κουντούρη, γεμίζουμε κολυμβητήρια, γήπεδα, είμαστε παντού, όταν φυσικά δεν υπάρχουν φωτογραφικές απαγορεύσεις… 

Θα υπάρξει ως και 10% μείωση στις τιμές. Ζούμε στην εποχή που οι Έλληνες υφίστανται τις συνέπειες της κρίσης. Για τέταρτη χρονιά γίνονται μειώσεις και για τέταρτη σεζόν κι αυτό κάτι λέει. Σε όλα τα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, θα υπάρχει μια κερκίδα που θα καλύπτει τις ανάγκες ανθρώπων με κινητικά προβλήματα, ΑμΕΑ και ανέργους, ώστε να μη στερείται κανείς το γήπεδο".

Όπως έγινε γνωστό, η μείωση στις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας αγγίζει ως το 10%, ενώ για πρώτη φορά θα υπάρχει εξέδρα για ΑμεΑ και ανθρώπους που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα. 

Δείτε τις νέες τιμές στα διαρκείας και την ειδική εξέδρα για οικογένειες:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags