Facebook Pixel Sportdog.gr | Τεράστια αποκάλυψη για τον Sokratis: «Τον ήθελε η Γιουνάιτεντ - Επιστρέψει για...»!
| 2018-06-05 07:27:00

Τεράστια αποκάλυψη για τον Sokratis: «Τον ήθελε η Γιουνάιτεντ - Επιστρέψει για...»!

Sportdog Team
Τεράστια αποκάλυψη για τον Sokratis: «Τον ήθελε η Γιουνάιτεντ - Επιστρέψει για...»!

Τι σχολίασε ο πατέρας του.

Τα σημαντικότερα αποσπάσματα από τα όσα είπε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο Χαράλαμπος Παπασταθόπουλος, δηλαδή ο πατέρας του!

Για το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ρωτούσαν οι φίλαθλοι από τον σύνδεσμο της Άρσεναλ και του έλεγαν να μην πάει στο Μάντσεστερ. Υπήρχε ενδιαφέρον από τη Γιουνάιτεντ, αλλά για τον Ιούλιο. Έπρεπε να περιμένει μέχρι τον Ιούλιο για τη Γιουνάιτεντ. Η Γιουνάιτεντ είχε πολύ καλές σχέσεις με την Ντόρτμουντ, μίλαγαν πιο πολύ οι ομάδες μεταξύ τους. Ο Σωκράτης, όμως, επέλεξε να πάει στην Άρσεναλ».

Για την ολοκλήρωση της μεταγραφής στην Άρσεναλ: «Είναι ευχαριστημένος, είναι στην Αγγλία αυτήν τη στιγμή. Αύριο θα γίνει ό,τι είναι να γίνει, τα τυπικά. Όλα καλά θα πάνε. Είναι ευχαριστημένος, αλλάζει χώρα. Πιστεύω ότι πάει σε πιο ψηλό επίπεδο. Το αγγλικό πρωτάθλημα είναι το ανώτερο στον κόσμο, το πιο ανταγωνιστικό και πιστεύω εκεί θα πάει καλά».

Για το συμβόλαιό του: «Είναι για τρία χρόνια συν ένα, το οποίο κανονίζει ο Σωκράτης, νομίζω».

Για το αν θα επέστρεφε στην Ελλάδα και για ποια ομάδα: «Το βλέπω λιγάκι δύσκολο αυτό. Ο Σωκράτης, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα καθίσει 3-4 χρόνια στην Άρσεναλ. Από εκεί και μετά, δεν ξέρω αν θα γυρίσει στην Ελλάδα ή αν θα επιλέξει κάτι άλλο. Είναι πολύ νωρίς να το πούμε. Ο Σωκράτης, αν επιλέξει να γυρίσει, τότε θα δούμε σε ποια ομάδα, σε ποια κατάσταση θα βρίσκονται τότε οι σύλλογοι. Στην ΑΕΚ οπωσδήποτε δίνεις ένα μικρό προβάδισμα λόγω συναισθήματος, αυτό δεν χωράει συζήτηση, είναι φυσικό, ειδικά έτσι όπως έχει ανακάμψει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags