05/06/18 - 08:01

Φευγάτος από τον Ολυμπιακό 11αδάτος παιχταράς - «Μίλησα για τη μεταγραφή μου»!

Ποιος είναι!

Sportdog Team
Φευγάτος από τον Ολυμπιακό 11αδάτος παιχταράς - «Μίλησα για τη μεταγραφή μου»!
4.767views 0shares

Δηλώσεις στην πατρίδα του έκανε ο Ανσαριφάρντ, περί του οποίου ο λόγος, για το το μέλλον του και είπε: Η δουλειά μου δεν θα είναι εύκολη γιατί θα πρέπει να πάρω την πιο καλή απόφαση. Έχω μιλήσει με τον Ολυμπιακό για το θέμα αυτό αλλά τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο. Πρέπει να δω τις επιλογές μου και να τις εξετάσω και μετά όλα εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός θα αποφασίσει και θα δει εάν θα συμφωνήσει με κάποια ομάδα.

Για την επιθυμία του τόνισε: Αυτό το διάστημα είμαι επικεντρωμένος στην Εθνική. Στην Ρωσία θα έχω την εμπειρία της συμμετοχής στο Μουντιάλ με το Ιράν. Πρέπει να σκέφτομαι την ομάδα και το πως θα πετύχουμε. Θα έχουμε δυνατούς αντιπάλους. Έχω πολύ χρόνο να πάρω την απόφασή μου για το μέλλον μου. Αυτό το διάστημα όμως σκέφτομαι μόνο την Εθνική του Ιράν.

Για τη σεζόν με τον Ολυμπιακό ανέφερε: Είχαμε μία πολύ καλή ομάδα και δεν ξέρω γιατί δεν πετύχαμε. Ο Ολυμπιακός είναι μία περήφανη και πολύ ισχυρή ομάδα στην Ελλάδα αλλά χάσαμε πολλούς πόντους και δεν πήραμε το πρωτάθλημα. Είχαμε και ατυχία και έτσι δεν γίναμε ήρωες για τον κόσμο μας.

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ