Facebook Pixel Sportdog.gr | Οριστικό και επίσημο: Δεν του «έκατσε» ο Παναθηναϊκός - Εκεί υπέγραψε ο Πετράκης
| 2018-06-05 09:10:00

Οριστικό και επίσημο: Δεν του «έκατσε» ο Παναθηναϊκός - Εκεί υπέγραψε ο Πετράκης

Sportdog Team
Οριστικό και επίσημο: Δεν του «έκατσε» ο Παναθηναϊκός - Εκεί υπέγραψε ο Πετράκης

Υπέγραψε και ανακοινώθηκε!

Ο λόγος γίνεται, προφανώς, για τον ΠΑΣ Γιάννενα, οι άνθρωποι του οποίου έχουν άριστη σχέση με τον Πετράκη και ήθελαν πολύ να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Έχοντας ήδη βάλει το θεμέλιο λίθο για την προετοιμασία της νέας χρονιάς και αφού έγιναν οι πρώτες απαραίτητες προσθήκες στην ομάδα μας, ήρθε η ώρα να κλείσει και το τυπικό ζήτημα της ανανέωσης του προπονητικού team. 

Πετράκης, Αλεξίου και Ταουσιάνης θα συνεχίσουν να προπονούν την ομάδα του ΠΑΣ, φροντίζοντας για τη σωστή προετοιμασία των ποδοσφαιριστών μας ενόψει του νέου πρωταθλήματος. 

Η μέχρι τώρα πορεία του προπονητικού team έχει αποδείξει ότι με το σωστό προγραμματισμό και τη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα της ΠΑΕ, μόνο καλά αποτελέσματα μπορεί να φέρει, σταθερότητα αλλά και ιστορικές στιγμές για την ομάδα μας. 

Ο τεχνικός της ομάδας κ.Πετράκης εξέφρασε στο pasgiannina.gr τις ευχαριστίες στο πρόσωπο του προέδρου της ΠΑΕ κ.Χριστοβασίλη για την εμπιστοσύνη και την αμέριστη στήριξη στο πρόσωπο του και υποσχέθηκε ότι μαζί με το υπόλοιπο προπονητικό team και σε συνεργασία με τον Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ.Νιαρχάκο, θα συνεχίσει την πορεία έτσι ώστε ο ΠΑΣ να είναι πάντα ψηλά, όπως αρμόζει στην ομάδα και στην πόλη μας».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags