Facebook Pixel Θέλει ακριβό παίκτη για τα αριστερά ο Γιώργος Σαββίδης - Τι ισχύει για Γιαννούλη
| 2018-06-05 21:00:00

Έσκασε το θέμα: Γι’ αυτόν γίνεται... χαμός στον ΠΑΟΚ - Έρχεται και «τρώει» κόσμο, ποιοι «τρέμουν»

του Λάζαρου Γεωργίδη
Έσκασε το θέμα: Γι’ αυτόν γίνεται... χαμός στον ΠΑΟΚ - Έρχεται και «τρώει» κόσμο, ποιοι «τρέμουν»

Γκαζώνει ο Γιώργος Σαββίδης με την «καψούρα» του για αριστερά!

Ο ΠΑΟΚ καλείται να αξιολογήσει τους ουκ ολίγους δανεικούς παίκτες, που επιστρέφουν στην ομάδα, προκειμένου να αποφασίσει ποιους θα κρατήσει στο ρόστερ ενόψει της επόμενης σεζόν.

Ανοικτό παραμένει το μέλλον του Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος έκανε εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Ατρομήτου, φτάνοντας στο σημείο να χριστεί μέχρι και διεθνής με την εθνική Ελλάδας.

Ο Ατρόμητος έχει εκδηλώσει την επιθυμία του να διατηρήσει στο ρόστερ του τον 22χρονο αριστερό μπακ, όπως και τους Χατζηισαΐα και Ουάρντα, όμως το τι μέλλει γενέσθαι θα εξαρτηθεί από τον ΠΑΟΚ.

Στις τάξεις του Δικεφάλου δεν έχει παρθεί ακόμα οριστική απόφαση για το μέλλον του Γιαννούλη, αφού αυτό θα καθοριστεί από τις μεταγραφές που θα γίνουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, έχει προτείνει την απόκτηση παίκτη από το «πάνω ράφι» για την αριστερή πλευρά του ΠΑΟΚ. Είτε αριστερού μπακ, ώστε να επιστρέψει στη φυσικά του θέση ο Βιεϊρίνια, είτε πρωτοκλασάτου εξτρέμ.

Σε περίπτωση που η πρόταση του Γιώργου Σαββίδη προκριθεί και ο Δικέφαλος προχωρήσει στην απόκτηση ακριβού παίκτη για την αριστερή πλευρά, το πιθανότερο είναι να μη μείνει στο ρόστερ ο Γιαννούλης, ο οποίος θα… περισσεύει.

Ειδάλλως, ο νεαρός μπακ λογικά θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ ως back-up του Βιεϊρίνια στην αριστερή πλευρά της άμυνας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags