Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη: Το... σανιδώνει ο Σαββίδης - Έκλεισε τη μεταγραφάρα ο ΠΑΟΚ και πετάει φωτιές
| 2018-06-05 23:30:00

Αποκάλυψη: Το... σανιδώνει ο Σαββίδης - Έκλεισε τη μεταγραφάρα ο ΠΑΟΚ και πετάει φωτιές

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αποκάλυψη: Το... σανιδώνει ο Σαββίδης - Έκλεισε τη μεταγραφάρα ο ΠΑΟΚ και πετάει φωτιές

Ποιος, πού, πότε, πόσα; Όλα εδώ στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.

 

Ο ΠΑΟΚ «φουλάρει» για την απόκτηση επιθετικού και, ως γνωστόν, ο Τεέμου Πούκι είναι ο εκλεκτός των ανθρώπων της ομάδας για να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης.Όλα δείχνουν ότι το deal βρίσκεται στην τελική ευθεία, με τον Φινλανδό επιθετικό να είναι πολύ κοντά στον Δικέφαλο του Βορρά.

Οι συμπατριώτες του διεθνούς φορ επιβεβαιώνουν με δημοσιεύματα ότι ο πρώην άσος της Μπρόντμπι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για συμβόλαιο περίπου 800.000 ευρώ ετησίως. Κάτι για το οποίο άλλωστε σας είχαμε ενημερώσει στο παρελθόν, και παρά το όσα γράφτηκαν κατά καιρούς και υποστήριζαν ότι ο Φινλανδός θα αξιώσει αποδοχές υψηλότερες του ενός εκατομμυρίου.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του Sportdog.gr, ο μάνατζερ του παίκτη, Τεέμου Τούρουνεν επιβεβαίωσε off the record το γεγονός ότι οι δυο πλευρές βρίσκονται… μια ανάσα από τη συμφωνία, αποκαλύπτοντας πως οι διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ είναι σε πιο προχωρημένο στάδιο από οποιονδήποτε άλλο σύλλογο έχει προσεγγίσει τον Πούκι και απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες για να κλείσει η μεταγραφή!

Εν συνεχεία, ο Τούρουνεν επεσήμανε πως υπάρχει ενδιαφέρον και άλλων ομάδων για τον Φινλανδό επιθετικό, ωστόσο η συγκεκριμένη κίνηση ερμηνεύεται μάλλον ως «μοχλός» πίεσης προς τον ΠΑΟΚ ώστε οι άνθρωποι του Δικεφάλου να ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες και να κλείσουν το deal άμεσα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags