Facebook Pixel «Βόμβα» με… Σονγκ ο Μελισσανίδης στην ΑΕΚ
| 2018-06-06 12:53:00

Βόμβα με… Σονγκ ο Τίγρης - Σκάει 1 «μύριο» και τα «γκρεμίζει» όλα; - Έρχεται… άγνωστος αντι-Λάζαρος!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Βόμβα με… Σονγκ ο Τίγρης - Σκάει 1 «μύριο» και τα «γκρεμίζει» όλα; - Έρχεται… άγνωστος αντι-Λάζαρος!

Χάφαρος δίπλα στον Σιμόες, ποιον φέρνει πρώτα ο Μελισσανίδης.

Σα «βόμβα» έσκασε σήμερα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ η περίπτωση του Άλεξ Σονγκ. Ο έμπειρος Καμερουνέζος χαφ, με μεγάλη θητεία, μεταξύ άλλων, σε Άρσεναλ και Μπαρτσελόνα, παρουσιάζεται να έχει προταθεί και να εξετάζεται σοβαρά από την Ένωση, η οποία έτσι κι αλλιώς ψάχνει για ενίσχυση στον άξονα.
 
Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο δε βλέπουν «ζεστά» τη συγκεκριμένη υπόθεση. Πρώτα απ’ όλα, επειδή πρόκειται για έναν παίκτη που τον τελευταίο χρόνο είναι στην ουσία ανενεργός, κάτι που ο Μαρίνος Ουζουνίδης υπολογίζει σημαντικά.
 
Παράλληλα, γιατί πρόκειται για έναν παίκτη που έχει κασέ απαγορευτικό για την ΑΕΚ και μάλλον για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα (πάνω από 1 εκατ. ευρώ). Θεωρείται απίθανο, δηλαδή, ο Δημήτρης Μελισσανίδης να ξοδέψει τόσα χρήματα για έναν παίκτη σε αυτή την ηλικία, που η καριέρα του παρουσιάζει πτωτική πορεία.
 
Έναν «Σονγκ» για... αντι-Γιόχανσον
 
Όπως γίνεται, επομένως, αντιληπτό η περίπτωση του 31χρονου χαφ, που έμεινε ελεύθερος από τη Ρουμπίν Καζάν, δεν «παίζει» πραγματικά για την ΑΕΚ, η οποία, πάντως, αναζητάει έναν «Σονγκ». Έναν παίκτη, δηλαδή, για τη μεσαία γραμμή με ανάλογα χαρακτηριστικά (δυνατό κορμί, «σκληρός» χαρακτήρας κ.λπ.) και που θα μπορεί να συμπληρώσει ιδανικά τον Αντρέ Σιμόες.
 
Στην ουσία στην Ένωση αναζητούν τον αντικαταστάτη του Γιάκομπ Γιόχανσον και ψάχνουν σίγουρα για ένα μέσο ψηλό και δυναμικό, καθώς μην ξεχνάμε ότι «φευγάτοι» είναι και οι Ερίκ Μοράν («παιδί» του Μανόλο Χιμένεθ) και Αστρίτ Αϊντάρεβιτς.
 
Ο… άγνωστος εξτρέμ
 
Πάντως, σε αυτή τη φάση, η απόκτηση χαφ δεν αποτελεί άμεση προτεραιότητα για την ΑΕΚ. Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο έχουν ρίξει αυτή την εποχή το βάρος στη μεταγραφή του εξτρέμ, που θα έρθει για να καλύψει το μεγάλο κενό που άφησε η απώλεια του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.
 
Υπάρχει, μάλιστα, μια συγκεκριμένη περίπτωση που έχουν ξεχωρίσει, το παλεύουν για να ολοκληρώσουν το deal, αλλά προς το παρόν το όνομά του δεν έχει διαρρεύσει στον Τύπο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags