Facebook Pixel Sportdog.gr | «Στράβωσαν» οι Ταϊλανδοί, «άκυρο» σε Νταμπίζα κι όλα απ’ την αρχή - Μπαμ με τον φευγάτο!
| 2018-06-06 21:32:00

«Στράβωσαν» οι Ταϊλανδοί, «άκυρο» σε Νταμπίζα κι όλα απ’ την αρχή - Μπαμ με τον φευγάτο!

του Νίκου Στεργίου
«Στράβωσαν» οι Ταϊλανδοί, «άκυρο» σε Νταμπίζα κι όλα απ’ την αρχή - Μπαμ με τον φευγάτο!

 Όλα τούμπα στον Παναθηναϊκό και τίποτα δεν είναι σίγουρο πια.

Οι διοικούντες του Παναθηναϊκού σχεδιάζουν την ερχόμενη σεζόν έχοντας κατά νου τους σημαντικούς μεταγραφικούς περιορισμούς που θα έχει η ομάδα, γεγονός που τους αναγκάζει να "χτενίσουν" την αγορά για ταλέντα. Και αυτό γιατί το Τριφύλλι θα έχει το δικαίωμα να ενισχυθεί ουσιαστικά μόνο με Έλληνες παίκτες κάτω των 23 ετών.

Η εξέλιξη αυτή έχει ως αποτέλεσμα να γίνεται... παρέλαση ονομάτων στα ρεπορτάζ του συλλόγου.

Ωστόσο, από το εσωτερικό του Τριφυλλιού τηρείται σιγή ιχθύος, αφού όλο αυτό το μπάχαλο με τις περιπτώσεις παικτών που γράφονται συνεχώς δεν αρέσει στους συενργάτες του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, που αναμένεται να αποτελέσουν τη νέα διοίκηση του συλλόγου, εάν το deal με τον Γιάννη Αλαφούζο ολοκληρωθεί επιτυχώς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, οι επίδοξοι αγοραστές του Παναθηναϊκού θέλουν να κρατήσουν χαμηλά την... μπάλα, τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού, Νίκος Νταμπίζας, δεν τσεκάρει κάθε διαθέσιμο ποδοσφαιριστή που πληροί τα μεταγραφικά κριτήρια της ομάδας. Απλώς η πολιτική των Πρασίνων είναι να μην βγάζουν τίποτα επίσημα προς τα έξω, ενώ φυσικά δεν πρόκειται να γίνει καμία επίσημη πρόταση σε παίκτη, εάν δεν αλλάξει χέρια η ΠΑΕ πρώτα.

Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νταμπίζας δεν κοιτάζει παίκτες που αγωνίζονται μόνο στην Ελλάδα, αλλά και Έλληνες του εξωτερικού. Εξ' ου και τα σενάρια που συνδέουν το Τριφύλλι με το νεαρό επιθετικό, Αργύρη Καμπετσή, ο οποίος πάντως αποτελεί δύσκολη περίπτωση.
 

Ελπίδες για Λουντ

Εκτός των μεταγραφών, στον Παναθηναϊκό δεν έχουν ξεγράψει ακόμα την προσπάθεια ανανέωσης του συμβολαίου του Ρόμπιν Λουντ, αν και πρόκειται για εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση.

Αποτελεί σίγουρα θετική εξέλιξη το γεγονός ότι ο Φινλανδός γυρίζει στην Ελλάδα για να συζητήσει με τον Νταμπίζα, χωρίς αυτό να σημάινει ότι αυξάνονται δραματικά οι πιθανότητες του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Φινλανδία, ο Λουντ δεν έχει στα χέρια του πρόταση από την Αγγλία, που είναι η μεγάλη του φιολοδοξία και με τα τωρινά δεδομένα είναι διατεθειμένος να συζητήσει κάθε προοπτική που του ανοίγεται.

Φαντάζει δύσκολο να δελεαστεί από όσα θα του προτείνει ο Νταμπίζας, ωστόσο καλό θα είναι να περιμένουμε την ολοκλήρωση του ραντεβού για να βγάλουμε οριστικά συμπεράσματα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags