Facebook Pixel Sportdog.gr | Είναι... τρελός ο Ταϊλανδός - «Ντου» για αυτόν τον γκολτζή - Άρπαξε... στόχο του ΠΑΟ η Μουσκρόν!
| 2018-06-07 22:46:00

Είναι... τρελός ο Ταϊλανδός - «Ντου» για αυτόν τον γκολτζή - Άρπαξε... στόχο του ΠΑΟ η Μουσκρόν!

του Νίκου Στεργίου
Είναι... τρελός ο Ταϊλανδός - «Ντου» για αυτόν τον γκολτζή - Άρπαξε... στόχο του ΠΑΟ η Μουσκρόν!

«Έστειλε» μέχρι και τον Δώνη ο Παϊρόζ. Όλο το ρεπορτάζ.

Παρότι ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταβίβαση της ΠΑΕ από τον Γιάννη Αλαφούζο στον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, ο τελευταίος ενεργεί σαν να είναι αυτός από τώρα ο επικεφαλής, αφού ό,τι έχει συμβεί μέχρι στιγμής στην ΠΑΕ  και ειδικά η πρόσληψη του Γιώργου Δώνη "έκλεισε" αποκλειστικά από χειρισμούς δικούς του.

Φυσικά, σειρά έχουν πάρει τα μεταγραφικά με αυτό του Έργκους Κάτσε να απασχολεί τελευταία το Τριφύλλι, καθώς οι Πράσινοι τον θέλουν στην ομάδα, ενώ και ο ίδιος θέλει να παραμείνει, αφού στον ΠΑΟΚ δεν θα βρει αρκετό χρόνο συμμετοχής με την... πολυκοσμία στο "ασπρόμαυρο" κέντρο. Εκτός του Κάτσε, θα γίνει και προσπάθεια παραμονής του Γιάννη Μυστακίδη, παρότι πιο δύσκολη περίπτωση.

Πάντως τόσο ο Μυστακίδης όσο και ο Κάτσε εντάσσονται στην λογική πως είτε θα ολοκληρωθούν και οι δύο υποθέσεις πριν την επιβολή των περιορισμών, είτε δεν θα γίνουν καθόλου.

Τι παίζει τελικά με Κατράνη; 

Μια περίπτωση που προκαλεί ερωτηματικά είναι αυτή του Αλέξανδρου Κατράνη. Ο 20χρονος αμυντικός έχει συμφωνήσει σε όλα με την Μουσκρόν και περιμένει απλώς ένα τυπικό "οκ" της Σεντ Ετιέν για να μπει στο αεροπλάνο και να πάει στο Βέλγιο.

Ο Παϊρόζ έχει επιλέξει να πάρει τον νεαρό στην βελγική ομάδα, παρότι γνωρίζει πως πληρεί τα κριτήρια των περιορισμών και θα μπορούσε εύκολα, αν ήθελε, να τον φέρει στον Παναθηναϊκό. Κάτι που φυσικά και προκαλεί απορίες...

"Καθάρισε" Δώνη ο Ταϊλανδός

Επιστρέφοντας στο θέμα του Γιώργου Δώνη, αξίζει να σημειωθεί ότι το τριετές που του προσφέρει ο Παϊρόζ είναι ομολογουμένως εντυπωσιακό (θα του αποφέρει μέχρι και 1 εκατομμύριο αν το εξαντλήσει).

Η υπόθεση του Έλληνα τεχνικού πιστώνεται πλήρως στον Ταϊλανδό επιχειρηματία και βέβαια για να καταφέρει να πείσει τον έτσι κι αλλιώς "δύσκολο" Δώνη, πάει να πει ότι ο 48χρονος κόουτς κάτι καλό βλέπει να... κινείται στον Παναθηναϊκό.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags