Facebook Pixel Sportdog.gr | Θέλει να παίξει στον Παναθηναϊκό, αποθεώνει Δώνη!
| 2018-06-08 08:27:00

Θέλει να παίξει στον Παναθηναϊκό, αποθεώνει Δώνη!

Sportdog Team
Θέλει να παίξει στον Παναθηναϊκό, αποθεώνει Δώνη!

Για ποιον πρόκειται;

Σε μια ομάδα που θα έχει χρόνο συμμετοχής θέλει να είναι ο Εργκούς Κάτσε, που μίλησε για το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον Γιώργο Δώνη που ήταν αυτός που τον ανέδειξε.

«Έχω πει στον μάνατζέρ μου ότι θέλω να είμαι σε μια ομάδα που να παίζω. Να είναι ενεργός, να πάρω παιχνίδια και να μην χάσω άλλο χρόνο. Δεν έχει νόημα να είσαι κάπου, να καυχιέσαι ότι πληρώνεσαι και μάλιστα καλά και να μην παίζεις. Είμαστε ποδοσφαιριστές για να παίζουμε ποδόσφαιρο. Περιμένω κι εγώ τις εξελίξεις κι ελπίζω σύντομα να είμαι σε θέση να πω περισσότερα για το θέμα της μεταγραφής μου», λέει ο Κάτσε στα «Νέα» και μιλάει για την προηγούμενη θητεία του στον Παναθηναϊκό.

«Ήταν πολύ καλή επιλογή για μένα ο Παναθηναϊκός. Ήμουν περίπου πέντε μήνες που δεν έπαιζα, μου έκατσε η επιλογή του Παναθηναϊκού και ήταν η καλύτερη. Είναι δύσκολο Γενάρη μήνα να βρεις τόσο καλή επιλογή. Είναι δύσκολος ο Γενάρης. Έπρεπε να βρω τον εαυτό μου αφού δεν είχα παιχνίδια και τα κατάφερα. Νομίζω όμως ότι δεν έφτασα σε επίπεδα που μπορώ. Μέχρι το 60% κατάφερα να φτάσω. Έχω πολλά να δώσω».

Για την παρουσία του Γιώργου Δώνη στον πάγκο του Παναθηναϊκού: «Με τον κ. Δώνη καθιερώθηκα. Με πήγε από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα, μου έδωσε την ευκαιρία να καθιερωθώ να αναδειχθώ. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής, όπου έχει πάει έχει δείξει έργο. Θυμηθείτε την εξαιρετική πορεία και το καλό ποδόσφαιρο που έπαιζε ο Ατρόμητος με αυτόν στον πάγκο του. Και δουλεύει με πολλά νέα παιδιά. Τους αναδεικνύει. Στον ΠΑΟΚ τα ταλέντα τα ανέδειξε ο Δώνης. Κίτσιου, Πέλκα, Κωνσταντινίδη, τους «έβγαλε» ο Δώνης, έπαιξαν σε ομάδες. Έχει αυτό το καλό, είναι πολύ καλό στοιχείο για έναν προπονητή και είναι σημαντικό για τα νέα παιδιά να έχουν έναν άνθρωπο να τους εμπιστεύεται».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags