Facebook Pixel Τα «τσεπώνει» και έρχεται στην ΑΕΚ, «τσοντάρει» ο Μελισσανίδης
| 2018-06-08 12:00:00

Τα «τσεπώνει» και έρχεται στην ΑΕΚ, «τσοντάρει» ο Τίγρης - Ποιος «σκάει» και γιατί «πάγωσαν» όλα

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τα «τσεπώνει» και έρχεται στην ΑΕΚ, «τσοντάρει» ο Τίγρης - Ποιος «σκάει» και γιατί «πάγωσαν» όλα

«Καυτό» παρασκήνιο για διεθνή του εξωτερικού. Έρχεται «αποκάλυψη»!

Ένα από τα πιο «καυτά» θέματα στην ΑΕΚ είναι αυτό των ανανεώσεων και της παραμονής παικτών που αποτελούν τον «κορμό» της ομάδας. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Παναγιώτης Κονέ, για τον οποίο γίνονται προσπάθειες απόκτησής του από την Ουντινέζε.
 
Σε καμία περίπτωση, βέβαια, δεν αποτελεί είδηση το γεγονός ότι η Ένωση «τα βρήκε», όπως διαβάζουμε, με τον Έλληνα άσο και απομένει η συμφωνία με την ιταλική ομάδα. Αυτό είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό. Ότι, δηλαδή, ο παίκτης θέλει να παραμείνει στην ΑΕΚ, τα έχει συμφωνήσει με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και το δύσκολο είναι να βρεθεί η «φόρμουλα» με την Ουντινέζε.
 
Όπως αναφέρουν, μάλιστα, οι πληροφορίες του sportdog.gr, ο διεθνής μέσος χειρίζεται μόνος του την υπόθεση κι αυτός είναι που πιέζει τους Ιταλούς να πάρει την ελευθέρας του για να υπογράψει μετά στους «κιτρινόμαυρους». Ο παίκτης παλεύει να πάρει μια καλή αποζημίωση για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του (περίπου 700.000 ευρώ) και σε αυτή την προσπάθεια δεν υπάρχει προς το παρόν καμία ανάμειξη της ΑΕΚ.
 
Πάντως, σε περίπτωση που δε βρεθεί λύση και προκύψει «εμπλοκή», ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναμένεται να… αναλάβει δράση. Όπως λέγεται, ο ηγέτης της Ένωσης έχει ήδη στείλει το «μήνυμα» προς τον Παναγιώτη Κονέ πως θα... καθαρίσει, προσφέροντας ακόμα και 300.000 ευρώ, για να κλείσει το deal.
 
«Σκάει» το όνομα του εξτρέμ
 
Στο μεταξύ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, είναι θέμα χρόνου να «σκάσει» το όνομα του εξτρέμ που απασχολεί την ΑΕΚ. Του πρώτου στόχου, δηλαδή, για τον οποίο γίνονται τελευταία προσπάθειες απόκτησής του. Μέχρι στιγμής στην Ένωση κινούνται κάτω από άκρα μυστικότητα, τίποτα δεν έχει διαρρεύσει, αλλά εκτιμάται ότι τις επόμενες ώρες-μέρες, θα γίνει γνωστή η περίπτωσή του.
 
Πάντως, ουσιαστικές μεταγραφικές εξελίξεις στην Ένωση αναμένονται μετά την ερχόμενη Δευτέρα, όταν και γίνονται οι εκλογές της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, της ένωσης, δηλαδή, που «ελέγχει» ο Γιάννης Παπαδόπουλος. Τις τελευταίες μέρες, άλλωστε, όλα τα υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ έχουν ρίξει το βάρος στην… προεκλογική διαδικασία, με αποτέλεσμα να έχουν «παγώσει» σε σημαντικό βαθμό οι κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags