Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη που συγκλονίζει από Κοντρέρας: «Γι' αυτό πήγα στον Ολυμπιακό»!
| 2018-06-08 12:58:00

Αποκάλυψη που συγκλονίζει από Κοντρέρας: «Γι' αυτό πήγα στον Ολυμπιακό»!

Sportdog Team
Αποκάλυψη που συγκλονίζει από Κοντρέρας: «Γι' αυτό πήγα στον Ολυμπιακό»!

Τι δήλωσε ο Πάμπλο Κοντρέρας και σόκαρε κόσμο.

Τους λόγους που τον ώθησαν να υπογράψει στον Ολυμπιακό εξήγησε ο Πάμπλο Κοντρέρας, τονίζοντας ότι η μεταγραφή του στο Λιμάνι έγινε λόγω των παιδιών του!

«Εκείνη την εποχή δεν ήθελα να κάνω οποιοδήποτε σχόλιο και δεν ήταν ένα οικονομικό ζήτημα. Ήταν μόνο μια οικογενειακή υπόθεση, κυρίως για τα παιδιά μου» είπε ο Κοντρέρας στο «Despelotadas de RedGol».

«Δέχθηκα πολλές απειλές στο Σαντιάγκο. Ένιωσα ότι εκείνη την εποχή (το 2012) δεν ήθελα να δώσω εξηγήσεις γιατί θα ήταν σαν να επιδεινώνω την κατάσταση. Έτσι απέφυγα οποιοδήποτε σχόλιο. Είχα απορρίψει την προσφορά του Ολυμπιακού σε τρεις περιπτώσεις. Αν δεν θυμάστε, μου τηλεφώνησαν αμέτρητες φορές. Για μένα ήταν αδιανόητο να φύγω από το σύλλογο. Είχα υπογράψει μέχρι το 2014» πρόσθεσε.

«Τα αγόρια (σ.σ. τα παιδιά του) δεν είχαν βιώσει τρόμο στη χώρα, υπήρχαν οικογενειακές διαφορές και ήρθε η ώρα που θα έπρεπε να το κάνω. Εκείνη τη στιγμή ο μεγαλύτερος γιος μου με έκανε να υποσχεθώ ότι θα παίξω και πάλι στο Champions League και ήταν δύσκολο να αρνηθώ μία δυνατότητα όπως αυτή που μου παρουσίαζαν» είπε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags