Facebook Pixel Sportdog.gr | Πρόβλημα με τον «κλεισμένο» του Ολυμπιακού; Αποκάλυψη για το παρελθόν του που… προβληματίζει!
| 2018-06-08 19:03:00

Πρόβλημα με τον «κλεισμένο» του Ολυμπιακού; Αποκάλυψη για το παρελθόν του που… προβληματίζει!

Sportdog Team
Πρόβλημα με τον «κλεισμένο» του Ολυμπιακού; Αποκάλυψη για το παρελθόν του που… προβληματίζει!

Γιατί ανησυχούν οι Ερυθρόλευκοι, αλλά και ο ίδιος ο παίκτης;

Ο Μπάρι ΜακΚέι ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, αφού βρίσκεται μια… ανάσα από οριστική συμφωνία με τους Πειραιώτες και αναμένεται να τεθεί άμεσα υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς.

Ωστόσο, με δημοσίευμά της η εφημερίδα «Livesport» φέρνει στο φως μια… τραυματική εμπειρία του Σκωτσέζου άσου με έναν άλλο Πορτογάλο τεχνικό στο παρελθόν, η οποία τον βάζει σε σκέψεις για το κατά πόσο θα βρει χημεία με τον Μαρτίνς.

Συγκεκριμένα, όταν ο ΜακΚέι αγωνιζόταν στη Ρέιντζερς είχε τεθεί στο περιθώριο από τον Πέδρο Καϊσίνια, ο οποίος όμως ποτέ δεν του εξήγησε για ποιο λόγο δεν τον χρησιμοποιούσε.

Ο Σκωτσέζος άσος αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον σύλλογο λόγω των κακών σχέσεών του με τον Πορτογάλο προπονητή και πωλήθηκε με μόλις 500.000 λίρες, κάτι που δεν άρεσε στα σκωτσέζικα ΜΜΕ, που «έκραξαν» τον Καϊσίνια για τη συμπεριφορά του και για το γεγονός ότι ξεπούλησε ένα από τα μεγάλα περουσιακά στοιχεία της Ρέιντζερς.

Έκτοτε, ο ΜακΚέι ακούει για Πορτογάλο τεχνικό και… τρέχει, όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα της εφημερίδας, το οποίο καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο 23χρονος εξτρέμ θα πρέπει να βασανίζεται από το ερώτημα του αν θα τα πάει καλύτερα με τον Μαρτίνς σε σχέση με τον Καϊσίνια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags