Facebook Pixel Sportdog.gr | Γκαζώνει ο Μαρινάκης, από εκεί φέρνει παικταρά - Φοβερή επιστροφή - Διπλή μεταγραφή
| 2018-06-08 22:36:00

Γκαζώνει ο Μαρινάκης, από εκεί φέρνει παικταρά - Φοβερή επιστροφή - Διπλή μεταγραφή

του Παναγιώτη Νικολάου
Γκαζώνει ο Μαρινάκης, από εκεί φέρνει παικταρά - Φοβερή επιστροφή - Διπλή μεταγραφή

Ρεπορτάζ με... αποδείξεις και ονόματα στο Sportdog.

Σε φουλ ρυθμούς κινούνται πλέον οι μηχανές του Ολυμπιακού ενόψει μεταγραφών, καθώς ο χρόνος τρέχει και στο Λιμάνι θα ήθελαν να έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον τέσσερις – πέντε κινήσεις, πριν ξεκινήσει η προετοιμασία στις 15 Ιουνίου στου Ρέντη και σίγουρα πριν αποχωρήσει η ομάδα για την Αυστρία στις 25 Ιουνίου.

Οι Ερυθρόλευκοι καθημερινά μιλάνε με δεκάδες μάνατζερ, δέχονται προτάσεις και παράλληλα τσεκάρουν τους παίκτες που τους προτείνουν και φυσικά παρακολουθούν όσους έχουν και στη δική τους λίστα. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο Λιμάνι… ξεσκονίζουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστές που τους είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν και δεν αναφερόμαστε μόνο στο περσινό καλοκαίρι.

Ο Ολυμπιακός το συνηθίζει να επιστρέφει, όταν κάποιες υποθέσεις στραβώνουν, σε παλιές περιπτώσεις και να εξετάζει εκ νέου τα δεδομένα, που από μεταγραφική περίοδο σε μεταγραφική περίοδο αλλάζουν σημαντικά.

Μάλιστα, αποκλειστικές πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν πως τις τελευταίες ημέρες οι Πειραιώτες έχουν… φουλάρει για τις κομβικές θέσεις που τους απασχολούν, όπως είναι ο αμυντικός χαφ, οι εξτρέμ και ο επιθετικός και έχουν ήδη κάνει αρκετές με την Ισπανία. Ακόμα δεν έχουν κάτι «χειροπιαστό» στα χέρια τους, ωστόσο ελπίζουν πως σύντομα θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις!

Δύο μπακ, μία αποχώρηση και… Τόρο
 
Το Spordog.gr την Τετάρτη σας ενημέρωσε για το θέμα του Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μπολονία και αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο οποίος δεν αποκλείεται να είναι στο Λιμάνι του Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός έχει πάντα στη λίστα του τον Έλληνα άσο, που ξέρει καλά και την ομάδα και το πρωτάθλημα, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν αποκλείεται να γίνουν δύο προσθήκες για το δεξί άκρο της άμυνας. Άλλωστε, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί επιμένει πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα… σκάσει πρόταση για την πώλησή, που θα ικανοποιεί τον σύλλογο, αν και ακόμα δεν υπάρχει το παραμικρό.

Εφόσον λοιπόν πωληθεί ο Νορβηγός, με χρήματα που θα ικανοποιούν φυσικά τους Ερυθρολεύκους, θα υπάρξουν δύο μεταγραφές δεξιού μπακ και ο ένας είναι πιθανό να είναι ο «Τόρο»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags