Facebook Pixel Sportdog.gr | Το μεγαλύτερο «χουνέρι» του Σίλβα στον Ολυμπιακό - «Χτυπιούνται» σε λιμάνι και... Τούμπα
| 2018-06-09 17:53:00

Το μεγαλύτερο «χουνέρι» του Σίλβα στον Ολυμπιακό - «Χτυπιούνται» σε λιμάνι και... Τούμπα

του Παναγιώτη Νικολάου
Το μεγαλύτερο «χουνέρι» του Σίλβα στον Ολυμπιακό - «Χτυπιούνται» σε λιμάνι και... Τούμπα

Παρασκήνιο από τα λίγα στο sportdog. Διάβασε για να τα ξέρεις όλα!

Ο Μάρκο Σίλβα είναι ο νέος προπονητής της Έβερτον, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας και ανακοινώθηκε από την αγγλική ομάδα τις προηγούμενες μέρες.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός πήρε μαζί του ως αναλυτή στο τεχνικό τιμ της νέας του ομάδας και έναν Έλληνα, τον Αντώνη Λεμονάκη.

Ο Σίλβα συνεργάστηκε με τον Λεμονάκη τη σεζόν που ο Πορτογάλος κάθισε στον πάγκο του Ολυμπιακού και εκτίμησε τις ικανότητές του, με αποτέλεσμα να τον πάρει μαζί του στη Χαλ και αισίως στην Έβερτον.

Πρόκειται για αναλυτή υψηλότατου επιπέδου, εκ των κορυφαίων στον τομέα του σε σε επίπεδο μεθοδολογίας, προσέγγισης και αποτελέσματος.  

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως όλοι οι ξένοι προπονητές που συνεργάστηκαν μαζί του στον Ολυμπιακό (Μίτσελ, Περέιρα, Σίλβα και Σάντσεθ) έλεγαν τα καλύτερα λόγια για τον Λεμονάκη, υποστηρίζοντας ότι ήταν πολύ μπροστά από τα δεδομένα και τον ανταγωνισμό της χώρας μας.

Ο Ολυμπιακός είχε αποκτήσει τον Λεμονάκη το 2013 κερδίζοντας τη... μάχη με τον ΠΑΟΚ. Εκμεταλλεύτηκε τις υπηρεσίες του μέχρι το καλοκαίρι του 2016, ωστόσο δεν μπόρεσε να τον κρατήσει όταν εμφανίστηκαν οι... σειρήνες της Premier, με τον Έλληνα τεχνικό να μετακομίζει στη Χαλ στο πλευρό του Σίλβα, με τον οποίο θα συνεργαστεί ξανά στην Έβερτον.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags