Facebook Pixel Sportdog.gr | «Βόμβα» Εμενίκε για τον Ολυμπιακό – Ποιοι τον απειλούν – Απίστευτες καταγγελίες!
| 2018-06-09 19:19:00

«Βόμβα» Εμενίκε για τον Ολυμπιακό – Ποιοι τον απειλούν – Απίστευτες καταγγελίες!

Sportdog Team
«Βόμβα» Εμενίκε για τον Ολυμπιακό – Ποιοι τον απειλούν – Απίστευτες καταγγελίες!

Νέο τρομερό μπάχαλο με το Νιγηριανό άσο!

O Εμάνουελ Εμενίκε δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό, ωστόσο δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με τους Πειραιώτες, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να παρουσιαστεί κανονικά στην πρώτη συνάντηση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Παρ΄ όλα αυτά, δημοσίευμα της νιγηριανής ιστοσελίδας "scorenigeria.com" υποστηρίζει ότι ο διεθνής επιθετικός αρνείται να γυρίσει στην Ελλάδα επειδή δέχεται απειλές για τη ζωή του από οπαδούς του Ολυμπιακού!

Το εν λόγω ρεπορτάζ σημειώνει ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν καλέσει τον παίκτη να έρθει στην Ελλάδα και να παρουσιάσει αποδείξεις -είτε γραπτές είτε οπτικοακουστικές- για τις απειλές που υποστηρίζει ότι έχει δεχθεί.

Παράλληλα, το δημοσίευμα συμπεριλαμβάνει δήλωση από κορυφαίοι στέλεχος του Ολυμπιακού, το οποίο δεν κατονομάζεται, και φέρεται να υποστήριξε το εξής επί του θέματος:

«Ο σύλλογος γνωρίζει όσα υποστηρίζει ο παίκτης και τον περιμένει να γυρίσει στην Ελλάδα για να αποδείξει όσα ισχυρίζεται. Είμαστε ένας σύλλογος με καλή φήμη και τίποτα αντίστοιχο δεν έχει ξανασυμβεί εδώ. Γι αυτό και όλοι στον σύλλογο είναι σοκαρισμένοι με όσα υποστηρίζει. Περιμένουμε να αποδείξει όσα λέει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags