Facebook Pixel Sportdog.gr | Μπαίνει στο αεροπλάνο ο «ογκόλιθος» του Ολυμπιακού - Αποκάλυψη-φωτιά από Σάββα, πότε έρχεται
| 2018-06-09 22:10:00

Μπαίνει στο αεροπλάνο ο «ογκόλιθος» του Ολυμπιακού - Αποκάλυψη-φωτιά από Σάββα, πότε έρχεται

Sportdog Team
Μπαίνει στο αεροπλάνο ο «ογκόλιθος» του Ολυμπιακού - Αποκάλυψη-φωτιά από Σάββα, πότε έρχεται

Κλεισμένος ο παίκτης, στην τελική ευθεία οι συζητήσεις με την ομάδα.

Δίνει το καλύτερο εαυτό του ο Ρικάρντο Μολέντο στα μετόπισθεν της Ιντερνασιονάλ. Είναι το προκαταβολικό «ευχαριστώ» του για την κατανόηση της ομάδας του Πόρτο Αλέγκρε, που θα τον παραχωρήσει τελικά, κατά τα φαινόμενα, στον Ολυμπιακό!

Ξενύχτησα πριν τέσσερα βράδια να δω τον Μολέντο στο εκτός έδρας παιχνίδι της Ιντερνασιονάλ με τον Σάο Πάολο (0-0). Το σκορ είναι αψευδής μάρτυρας της άτρωτης αμυντικής λειτουργίας των φιλοξενουμένων. Ο Μολέντο γοήτευσε. Αρχοντικός, απροσπέλαστος. Ηγετική φυσιογνωμία, σ’ ένα γήπεδο που παλλόταν από το πάθος των φίλων της Σάο Πάολο.

Ο Ολυμπιακός ξέρει ότι δεν έχει περιθώρια για πειράματα. Είναι σχεδόν «καταδικασμένος» ν’ αποκτήσει στόπερ με διαπιστωμένη και δεδηλωμένη αξία, γι’ αυτό και όλες οι άλλες εισηγήσεις για στόπερ του Περέιρα και του Μοντέστο κρατούνται στο συρτάρι. Θα ενεργοποιηθούν μόνο, αν ο μη γένοιτο, στραβώσει η απόκτηση του Βραζιλιάνου άσου.

Το είπε, άλλωστε, στο sportdog.gr και ο Σάββας Θεοδωρίδης σε μεγάλη συνέντευξη που θα δημοσιευτεί αύριο: «Πρώτη προτεραιότητά μας είναι ο Μολέντο. Τα έχουμε βρει μαζί του και αισιοδοξούμε βάσιμα ότι τελικά, θα συναινέσει και η ομάδα του».

Χαράματα Δευτέρας (ώρα Ελλάδας) η Ιντερνασιονάλ φιλοξενεί την Σάντος και τρία… χαράματα μετά θα αγωνισθεί στην έδρα της Βάσκο ντα Γκάμα, πριν διακοπεί το Campeonato Brazileiro λόγω του Μουντιάλ.

Ο Μολέντο έχει διαμηνύσει στους ανθρώπους της ομάδας του Πόρτο Αλέγκρε ότι θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του σ’ αυτά τα δύο ματς ως ένδειξη ευγνωμοσύνης  για την παραχώρησή του στον Oλυμπιακό. Η αρχική άρνηση της διοίκησης της Ιντερνασιονάλ δεν υφίσταται τις τελευταίες μέρες! Συζητάει την παραχώρηση. Έχει γείρει η ζυγαριά προς την πλευρά των «ερυθρολεύκων». Εννοείται ότι το αζημίωτο θα είναι αλμυρό, αλλά η ΠΑΕ του Πειραιά έχει προϋπολογίσει την υπέρβαση. Κοντολογίς, ο Μολέντο, εκτός απροόπτου, θα επιστρέψει στη χώρα μας, με «ερυθρόλευκη φορεσιά» αυτή τη φορά,  στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κάποια από τις μέρες του τρίτου 10ήμερου του Ιουνίου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags