Facebook Pixel Εξέλιξη-φωτιά σήμερα στον ΠΑΟ, κρίνει τα πάντα - Τι θα κάνει ο Αλαφούζος
| 2018-06-11 10:55:00

Εξέλιξη-φωτιά σήμερα στον ΠΑΟ, κρίνει τα πάντα - Τι θα κάνει ο Αλαφούζος - «Ντου» νέου μεγιστάνα;

του Νίκου Στεργίου
Εξέλιξη-φωτιά σήμερα στον ΠΑΟ, κρίνει τα πάντα - Τι θα κάνει ο Αλαφούζος - «Ντου» νέου μεγιστάνα;

Τι λέει όνομα-βόμβα για «εμπλοκή» στο Τριφύλλι. Όλα τούμπα;
 

Κρίσιμη θεωρείται η σημερινή η μέρα για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Νίκος Νταμπίζας είχε υποσχεθεί στους παίκτες πως τη Δευτέρα (11/6) ότι θα γίνει πληρωμή.

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» αναμένουν να πάρουν χρήματα από τη δόση του Φεβρουαρίου, προκειμένου να μην έχουν κανένα λόγο προσφυγής, μιας και αρκετοί απ’ αυτούς παραμένουν σε οριακή κατάσταση και δεν έχουν διάθεση να κάνουν άλλη υπομονή.

Πολλοί, λοιπόν, είναι αυτοί που θεωρούν ότι από το αν θα καταβληθούν σήμερα λεφτά στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών, θα φανεί και πού βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ.

Υπάρχει, δηλαδή, η εκτίμηση πως σε περίπτωση που οι «πράσινοι» δουν απόψε το χρώματα του χρήματος, τότε σημαίνει πως βαίνουν όλα καλώς για την επόμενη μέρα στο σύλλογο. Αν, όμως, αυτό δε γίνει, ίσως φανερώσει ότι ακόμα υπάρχει πολύς δρόμος για να πέσουν οι υπογραφές, ενώ θα είναι και ενδεικτικό των προθέσεων της νυν διοίκησης ενόψει των τελικών συζητήσεων με την πλευρά του Ταϊλανδού επενδυτή.

Διάψευση από Στάινμετζ

Σε ό,τι αφορά τις φήμες που ανέφεραν ότι 62χρονος μεγιστάνας, Μπένι Στάινμετζ, αναμένεται να έχει ανάμειξη στο deal για τον Παναθηναϊκό, δε φαίνεται να ισχύει κάτι τέτοιο.

Όντως ο πανίσχυρος Ισραηλινός συνόδευσε τον Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ στο πάρτι του Βίκτωρα Ρέστη στα «Ποσειδώνια», ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι εμπλέκεται στην επένδυση που αναμένεται να γίνει στο Τριφύλλι.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, ο Μπένι Στάινμετζ, ο οποίος σπάνια μιλάει για τις κινήσεις του, έλεγε σε όσους τον ρωτούσαν πως στην Αθήνα βρέθηκε για επιχειρηματικούς λόγους και πως δεν έχει καμία σχέση με τις δραστηριότητες των φίλων του.

Όπως ξεκαθάρισε, πολύ συχνά τους συμβουλεύει σχετικά με τα επιχειρηματικά πλάνα που κάνουν κι αυτό προφανώς μπορεί να έκανε και σχετικά με το «μπάσιμο» που ετοιμάζουν για τον Παναθηναϊκό, χωρίς, φυσικά, ο ίδιος να έχει κάποια σχέση με αυτό.  

Ο Μπένι Στάινμετζ δραστηριοποιείται κυρίως στο real estate και τον χώρο των διαμαντιών, με την προσωπική του περιουσία, σύμφωνα με το έγκυρο περιοδικό «Forbes» (σε έρευνα του 2014), να ξεπερνάει τα 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ είχε σημαντική επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ελλάδα τα προηγούμενα χρόνια.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags