Facebook Pixel Αποκάλυψη: Σκάει «μπαμ» στον Ολυμπιακό από Γαλλία
| 2018-06-11 14:47:00

Αποκάλυψη: Σκάει «μπαμ» στο λιμάνι από Γαλλία - Τα... 5 εκατ. για «βράχο» και ποιος «αράζει»

του Παναγιώτη Νικολάου
Αποκάλυψη: Σκάει «μπαμ» στο λιμάνι από Γαλλία - Τα... 5 εκατ. για «βράχο» και ποιος «αράζει»

Έρχεται παίκτης για τα χαφ, απίθανο σενάριο για πρώην «πράσινο».

Πέραν από τις προγραμματισμένες μεταγραφές των Γιάννη Φετφατζίδη και Μπάρι ΜακΚέι, υπάρχει έντονη φημολογία τις τελευταίες ώρες στο λιμάνι πως ετοιμάζονται για διπλό «χτύπημα».

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, όντως στον Ολυμπιακού θέλουν μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας να έχουν κλείσει μία ακόμα περίπτωση παίκτη, ωστόσο ελέγχεται αν υπάρχει στο προσκήνιο και δεύτερη προχωρημένη υπόθεση.

Κάποιο όνομα δεν έχει διαρρεύσει, αλλά, όπως μάθαμε, στο λιμάνι έχουν προχωρήσει πολύ τις επαφές για την απόκτηση χαφ. Μάλιστα, λέγεται ότι ο «στόχος» είναι από τη Γαλλία και δεν αφορά τη γνωστή περίπτωση του Σανίν Πρσιτς. Εν αναμονή των εξελίξεων, λοιπόν…

Ποντένσε, Μολέντο, Λόπες

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση του Ντανιέλ Ποντένσε, που εξακολουθεί να βρίσκεται στο προσκήνιο, ως εισήγηση του Κριστιάν Καρεμπέ, είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση, καθώς ο 22χρονος Πορτογάλος εξτρέμ δεν είναι εύκολο να μείνει άμεσα ελεύθερος από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, όπως σας εξηγήσαμε σε πρόσφατο ρεπορτάζ.

Παράλληλα, όμως, ο νεαρός άσος ζητάει ένα κάρο λεφτά από τους Πειραιώτες και παρόλο που έχει μάνατζερ τον Ζορζ Μέντες, ο οποίος έχει καλές σχέσεις με τους Ερυθρόλευκους, δε φαίνεται να μπορεί να βρεθεί η «χρυσή τομή», τουλάχιστον σε πρώτη φάση.

Στο μεταξύ, είναι τουλάχιστον αστείο το δημοσίευμα που ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός προσφέρει 5 εκατ. ευρώ για τον Ροντρίγκο Μολέντο. Το ποσό αυτό είναι προφανώς εκτός πραγματικότητας, καθώς αν οι Πειραιώτες έδιναν τόσα χρήματα ο Βραζιλιάνος θα ήταν ήδη στο Ρέντη.

Εξάλλου, κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι ο Λισάντρο Λόπες «χάθηκε» για τον Ολυμπιακό επειδή ο παίκτης φέρεται να προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του σε κάποιο άλλο κορυφαίο πρωτάθλημα. Όπως σας γράψαμε και πρόσφατα, η Μπενφίκα ήταν αυτό που πρότεινε τον Αργεντινό στόπερ στους Πειραιώτες, οι οποίοι από την αρχή έβαλαν στην άκρη την περίπτωσή του και δεν ήταν τον θεώρησαν ποτέ προτεραιότητα.

Μάριν με νέο συμβόλαιο

Σε ό,τι αφορά τα όσα γράφονται τελευταία σχετικά με το μέλλον του Μάρκο Μάριν, ισχύει ότι ο Γερμανός ρίχνει το κασέ του για να παραμείνει στον Ολυμπιακό. Από την πρώτη στιγμή, άλλωστε, σας είχαμε γράψει ότι παίκτης δε θέλει να φύγει από την Ελλάδα, όπου του αρέσει η ζωή που κάνει. Ωστόσο, για να παραμείνει στην ομάδα με μειωμένες αποδοχές, θέλει και νέο συμβόλαιο, κάτι που δεν είναι σίγουρο ότι στο λιμάνι θα του το προσφέρουν.

Εξάλλου, σε αυτή την υπόθεση ο Μάρκο Μάριν έχει το πάνω χέρι, από την άποψη ότι απολαμβάνει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο (για ένα ακόμα χρόνο) και δεν… καίγεται να αποχωρήσει.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags