Facebook Pixel Sportdog.gr | Πήραν φωτιά οι φήμες στη Θεσσαλονίκη: Έκλεισε και τον φορ ο ΠΑΟΚ - Αυτός θα «φάει» τον Κόντε;
| 2018-06-12 10:10:00

Πήραν φωτιά οι φήμες στη Θεσσαλονίκη: Έκλεισε και τον φορ ο ΠΑΟΚ - Αυτός θα «φάει» τον Κόντε;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Πήραν φωτιά οι φήμες στη Θεσσαλονίκη: Έκλεισε και τον φορ ο ΠΑΟΚ - Αυτός θα «φάει» τον Κόντε;

Τι ακούγεται στην Τούμπα; Έρχεται ξένος άσος για τις υπογραφές;

Μεγάλη είναι η φημολογία που έχει ξεσπάσει από χθες το βράδυ στην πόλη της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά από το να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Τεέμου Πούκι.

Η αλήθεια είναι ότι ο μάνατζερ του Φινλανδού επιθετικού είχε προαναγγείλει πως αυτή η εβδομάδα είναι καταληκτική για αποφασίσει ο παίκτης πού θα συνεχίσει την καριέρα του, οπότε δεν είναι απίθανο όντως να προχωρούν στον τελικό τους στάδιο οι συζητήσεις με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο 28χρονος φορ, άλλωστε, αποτελεί έναν από τους πρώτους στόχους του Δικεφάλου του Βορρά για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης και στην Τούμπα έχουν καταθέσει εδώ και αρκετό καιρό μία πολύ καλή πρόταση για να πείσουν τον ποδοσφαιριστή να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για τις υπογραφές.

Από τη μεριά του, ο εκπρόσωπος του Φινλανδού ψάχνεται όλο αυτόν τον καιρό για να βρει καλύτερη προσφορά στην Ευρώπη, για την ώρα φαίνεται πως δεν τα έχει καταφέρει και γι’ αυτό δεν αποκλείεται να πήρε την απόφαση να καθίσει στο τραπέζι με τους «ασπρόμαυρους» για τις τελευταίες διαπραγματεύσεις.

Εξάλλου, το γεγονός ότι, όπως σας γράφαμε και χθες, «πάγωσε» ξαφνικά η υπόθεση του Πέδρο Κόντε, ο οποίος θεωρούνταν τις τελευταίες μέρες από τα περισσότερα ρεπορτάζ «κλεισμένος» από τον ΠΑΟΚ, δεν αποκλείεται να συνδέεται με τις εξελίξεις που λέγεται στη συμπρωτεύουσα ότι υπάρχουν για τον Τεέμου Πούκι. Αν και, όπως σας έχουμε τονίσει ξανά, στην Τούμπα αναμένεται να κινηθούν μέσα στο καλοκαίρι για δύο σέντερ φορ, μιας και η πώληση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μετά το Μουντιάλ θεωρείται πολύ πιθανή.

Όπως και να έχει, η υπόθεση του Τεέμου Πούκι αναμένεται να ξεκαθαρίσει, θετικά ή αρνητικά για τον Δικέφαλο, σχετικά άμεσα, ενδεχομένως και μέχρι το προσεχές Σαββατοκύριακο. Πάντως, στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν έντονες φήμες, όπως προαναφέραμε, ότι η περίπτωση του Φινλανδού θα έχει θετική κατάληξη και μένει να δούμε αν τελικά θα επιβεβαιωθούν…

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags