Facebook Pixel «Καψούρα» του Χιμένεθ το «μπαμ» του Μαρινάκη
| 2018-06-12 12:54:00

«Καψούρα» Χιμένεθ το «μπαμ» Μαρινάκη, τόσα «έσκασε» - Έτοιμοι 4 παίκτες, ανατροπή με «βράχο»

του Παναγιώτη Νικολάου
«Καψούρα» Χιμένεθ το «μπαμ» Μαρινάκη, τόσα «έσκασε» - Έτοιμοι 4 παίκτες, ανατροπή με «βράχο»

Αρέσει φορ που έριξε «χυλόπιτα» στην ΑΕΚ. Τον παίρνει κι αυτόν;

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Μίγκελ Άνχελ Γκερέρο, ο οποίος έφτασε ήδη στην Ελλάδα για να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.
 
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, το συμβόλαιο του 27χρονου επιθετικού θα είναι τριετούς διάρκειας, πιθανότατα για 2+1 χρόνια, ενώ οι απολαβές του συνολικά αναμένεται να αγγίξουν το 1 εκατ. ευρώ.
 
Στο μεταξύ, αληθεύει ότι Ισπανός άσος είχε προταθεί σε όλες τις καλές ελληνικές ομάδες. Ωστόσο, κανείς, εκτός από τον Μανόλο Χιμένεθ, δεν είχε «τρελαθεί» με την περίπτωσή του. Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ είχε ζητήσει τον παίκτη για να καλύψει το διαφαινόμενο κενό του Σέρχιο Αραούχο και ήταν δεδομένα στην κορυφή της «κιτρινόμαυρης» λίστας, παρόλο που στην Ένωση δεν τον παραδέχονται, για προφανείς λόγους.
 
Έτοιμοι τέσσερις παίκτες
 
Σε ό,τι αφορά τα επόμενα «χτυπήματα» του Ολυμπιακού, οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες έχουν προχωρήσει αρκετά τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις που αφορούν δύο χαφ, έναν δεξιό μπακ κι έναν εξτρέμ.
 
Ωστόσο, στο λιμάνι κάνουν υπομονή και δε βιάζονται να προχωρήσουν. Απεναντίας, περιμένουν να περάσει ο χρόνος, αναζητώντας από τη μία καλύτερες περιπτώσεις και από την άλλη περιμένοντας να πέσουν οι τιμές.
 
Ο Ολυμπιακός, άλλωστε, είναι μια ομάδα που έχει μάθει να «ψωνίζει» στο τέλος του καλοκαιριού κι αυτό αναμένεται να γίνει και τώρα. Ειδικά από τη στιγμή που φέτος υπάρχει και το Μουντιάλ, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι οι επόμενες μεταγραφές θα πάρουν το χρόνο τους, καθώς είναι γνωστό ότι η αγορά παίρνει... φωτιά από τα μέσα Ιουλίου και μετά. Και στον Ολυμπιακό που «υπολογίζουν» σε μεγάλο βαθμό στις διασυνδέσεις που κρατούν με κορυφαίους μάνατζερ, είναι επόμενο να μη βιάζονται και να περιμένουν τις κατάλληλες συνθήκες για να κινηθούν.
 
«Χυλόπιτα» Καλέρι στην ΑΕΚ
 
Στο μεταξύ, ο παίκτης που λέγεται ότι έχει προταθεί από τη Λας Πάλμας είναι ο επιθετικός Τζόναθαν Καλέρι. Ο 24χρονος Αργεντινός αρέσει στους Πειραιώτες, αλλά η περίπτωσή του είναι πολύ δύσκολη για αρκετούς λόγους. Το πιο βασικό είναι ότι έχει απλησίαστο κασέ κοντά στο 1 εκατ. ευρώ, ενώ το ιδιοκτησιακό καθεστώς του είναι αρκετά μπερδεμένο. Παράλληλα, ο παίκτης είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα και ήδη έχει ρίξει μία «χυλόπιτα» σε σχετική προσέγγιση από την ΑΕΚ

Δεν έχει τελειώσει του Λέμα 
 
Επίσης, αξίζει να σημειώσουμε ότι η περίπτωση του Κριστιάν Λέμα παραμένει πάντα στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός στόπερ δεν έχει ακόμα στα χέρια του προτάσεις που να τον ενδιαφέρουν, με αποτέλεσμα η προοπτική της Ελλάδας να βρίσκεται πάντα στο μυαλό του. Αυτή τη στιγμή ο παίκτης έχει δεχθεί κρούσεις μόνο το Μεξικό και τη Σαουδική Αραβία, πρωταθλήματα που δεν τον «συγκινούν», ένα γεγονός που κρατάει τους Πειραιώτες στο παιχνίδι της απόκτησής του.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags