Facebook Pixel Sportdog.gr | Τερματοφύλακα από Άρσεναλ έχει στα «ραντάρ» του ο Άρης!
| 2018-06-13 12:07:00

Τερματοφύλακα από Άρσεναλ έχει στα «ραντάρ» του ο Άρης!

Sportdog Team
Τερματοφύλακα από Άρσεναλ έχει στα «ραντάρ» του ο Άρης!

Για ποιον πρόκειται;

Ο Ντέγιαν Ίλιεφ, συμπαίκτης του Ντίνου Μαυροπάνου στην Άρσεναλ, προτάθηκε στους «κίτρινους».

Αυτήν ξέρει, αυτήν εμπιστεύεται! Ο λόγος για τον νέο τεχνικό του Άρη Πάκο Ερέρα και την ισπανική αγορά. Από την στιγμή που οι «κίτρινοι» παρέδωσαν το τιμόνι στον 64χρονο προπονητή, θεωρήστε δεδομένο πως το shopping παικτών από την χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου θα΄χει την τιμητική του το φετινό καλοκαίρι στον…πλανήτη – Άρη. Λογικό κι αναμενόμενο.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν ανοιχτές τις κεραίες τους και προς άλλες αγορές, έστω κι αν λόγω Πάκο Ερέρα, η ισπανική έρχεται πρώτη στις προτιμήσεις.

Ποιοτικοί παίκτες υπάρχουν στην Ισπανία, ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ωστόσο μπορούν να προκύψουν και από την Αγγλία! Όπως αυτή του Ντέγιαν Ίλιεφ της Άρσεναλ.

Σύμφωνα με όσα αλίευσε η στήλη του "Πληροφοριοδότη" από ιαματική πηγή του Θερμαϊκού, ο 23χρονος Σκοπιανός τερματοφύλακας προτάθηκε στον Άρη (ως δανεικός από τους «κανονιέρηδες») και η περίπτωσή του εξετάζεται με προσοχή από τους ανθρώπους της ομάδας.

Σημειωτέων πως ο πανύψηλος πορτιέρο (1,95μ.) είναι συμπαίκτης με τον δικό μας Κωνσταντίνο Μαυροπάνο στη δεύτερη ομάδα της Άρσεναλ, έχοντας γράψει 8 συμμετοχές την φετινή σεζόν.

Παρεμπιπτόντως, σκαλίζοντας το βιογραφικό του, βρήκα πως στο παρελθόν είχε περάσει από την σχολή ποδοσφαίρου της Άρσεναλ στην Κύπρο και έτσι έλαβε το φύλλο πορείας με προορισμό το Λονδίνο και τα ιδιαίτερα διαμερίσματα των «κανονιέρηδων» το καλοκαίρι του 2012, χωρίς όμως να καταφέρει να πάρει προαγωγή για την πρώτη ομάδα.

Η Άρσεναλ ψάχνει ομάδα προκειμένου να τον δώσει δανεικό και ο Ίλιεφ έχοντας περάσει στο παρελθόν από την Θεσσαλονίκη, βλέπει με θετικό μάτι την συνεργασία του με τον Άρη που θα κινηθεί για την ενίσχυση στον «άσο» εν όψει της νέας σεζόν.   

Πηγή: marca-sl.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags