Facebook Pixel Sportdog.gr | Φτιάχνει ομαδάρα ο Παϊρόζ - «Άκυρο» που θα... τρελάνει τον κόσμο - 4 μεταγραφάρες, πότε έρχονται
| 2018-06-13 18:18:00

Φτιάχνει ομαδάρα ο Παϊρόζ - «Άκυρο» που θα... τρελάνει τον κόσμο - 4 μεταγραφάρες, πότε έρχονται

του Νίκου Στεργίου
Φτιάχνει ομαδάρα ο Παϊρόζ - «Άκυρο» που θα... τρελάνει τον κόσμο - 4 μεταγραφάρες, πότε έρχονται

Ποιον δε δίνουν με τίποτα και πώς τινάζει την μπάνκα.

Nέα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας ανέφεραν ότι είναι «στον αέρα» η παραμονή του Δημήτρη Κουρμπέλη στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, όπως γράφτηκε, η Σπάρτα Πράγας ετοιμάζεται να κάνει νέο «ντου» για τον Έλληνα άσο, προσφέροντας περισσότερα χρήματα στο Τριφύλλι.

Ωστόσο, ο αρχηγός του Τριφυλλιού, όπως έχει ξεκαθαρίσει και πολλάκις η «πράσινη» ΠΑΕ, προφανώς με την έγκριση των των υποψήφιων επενδυτών, δεν… πωλείται. Στον Παναθηναϊκό θέλουν να «χτίσουν» τη νέα ομάδα γύρω από τον Δημήτρη Κουρμπέλη και γι’ αυτό δε συζητάνε καμία πρόταση.

Εξάλλου, η νέα κρούση από τους Τσέχους δεν πλησιάσει καν τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα δε φτάνει ούτε τη μισή πρόταση που είχε καταθέσει τον Γενάρη ο ΠΑΟΚ για τον παίκτη και είχε γίνει αποδεκτή από την «πράσινη» διοίκηση.

Στο μεταξύ, τόσο ο Γιώργος Δώνης, όσο και Νίκος Νταμπίζας, βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τον Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ. Οι τρεις τους συζητούν τον σχεδιασμό της νέας ομάδας και, μάλιστα, στις κουβέντες που κάνουν αναλύουν και τους στόχους που υπάρχουν.

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» έχουν επικεντρωθεί σε αυτή τη φάση σε 3-4 περιπτώσεις παικτών, οι οποίοι αναμένεται να αποτελέσουν και τις πρώτες κινήσεις ενίσχυσης. Μάλιστα, μέσα σε αυτές τις υποθέσεις που εξετάζονται σοβαρά βρίσκεται δεδομένα και ο Έργκους Κάτσε.

Πάντως, από την άλλη, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ δεν έχει δώσει την εντολή να προχωρήσει καμία υπόθεση στο τελικό της στάδιο. Ναι μεν γίνονται συζητήσεις, ωστόσο δεν έχει ολοκληρωθεί κανένα deal κι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Ταϊλανδός επενδυτής δεν έχει την πρόθεση να ενισχύσει οικονομικά την ομάδα, αν και εφόσον δεν ολοκληρωθεί επίσημα η μεταβίβαση των μετόχων του συλλόγου.

Ο επίδοξος νέος ηγέτης του συλλόγου επιθυμεί, δηλαδή, πρώτα να πάρει την ΠΑΕ στα χέρια του και μετά να βάλει το χέρι στην τσέπη για μεταγραφές. Γι’ αυτό ο Νίκος Νταμπίζας στις περιπτώσεις που έχει προχωρήσει, δεν έχει φτάσει στο σημείο των οικονομικών διαπραγματεύσεων, περιμένοντας με τη σειρά του την αλλαγή σκυτάλης στο ιδιοκτησιακό.    

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags