Facebook Pixel Sportdog.gr | Πανικός στο Sportdog για το Μουντιάλ - Μοναδικά αφιερώματα, αναλύσεις-φωτιά - Τα... πάντα όλα εδώ!
| 2018-06-14 14:30:00

Πανικός στο Sportdog για το Μουντιάλ - Μοναδικά αφιερώματα, αναλύσεις-φωτιά - Τα... πάντα όλα εδώ!

Sportdog Team
Πανικός στο Sportdog για το Μουντιάλ - Μοναδικά αφιερώματα, αναλύσεις-φωτιά - Τα... πάντα όλα εδώ!

Όσα θέλετε να ξέρετε για το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό ραντεβού.

Καλό το Champions League και το Euro, αλλά σαν το Μουντιάλ… δεν έχει!

Η κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση αρχίζει ξανά και όλοι οι φίλαθλοι ετοιμάζονται να ζήσουν μεγάλες στιγμές μετά από τέσσερα χρόνια αναμονής.

Άλλωστε, στα 88 χρόνια της ιστορίας του ο θεσμός έχει χαρίσει στους ποδοσφαιρόφιλους τεράστιες συγκινήσεις και αξέχαστες στιγμές, που «σημάδεψαν» την ιστορία του ποδοσφαίρου.

Αναλογιστείτε μόνο τις τεράστιες προσωπικότητες που έχουν «λάμψει» στα Μουντιάλ. Από τον Πελέ και τον Κρόιφ μέχρι τον Μαραντόνα και τον Ρονάλντο, οι κορυφαίοι παίκτες όλων των εποχών έχουν βάλει τη σφραγίδα τους στη διοργάνωση. Όπως είναι λογικό, τα σύγχρονα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου φιλοδοξούν να βαδίσουν στα χνάρια τους και να διεκδικήσουν το… μερίδιο που τους αναλογεί από τη δόξα που χαρίζει το Μουντιάλ στους πρωταγωνιστές του.

Το Sportdog.gr δεν θα μπορούσε να μην ζει κι αυτό μέσα στον «πυρετό» του Μουντιάλ και φρόντισε να σας προετοιμάσει για τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με εκτενή αφιερώματα και πολλές συνεντεύξεις.

Παράλληλα, σας ενημερώσαμε για το τηλεοπτικό πρόγραμμα της διοργάνωσης, τα εντυπωσιακά στάδια που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες, αλλά και για τα δεδομένα κάθε ομίλου με εκτενή ανάλυση των ομάδων και των μεγάλων αστεριών τους.

Το εναρκτήριο ματς του Μουντιάλ έχει ξεκάθαρο φαβορί, με τη διοργανώτρια Ρωσία να κοντράρεται με τη Σαουδική Αραβία. Ωστόσο το έργο των Ρώσων στη συνέχεια δεν θα είναι καθόλου εύκολο, με αντιπάλους την Αίγυπτο και την Ουρουγουάη στον 1ο Όμιλο.

Την Παρασκευή διεξάγεται πρώτο μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Πορτογαλίας και Ισπανίας. Ο νικητής αναμένεται να αποκτήσει μεγάλο προβάδισμα για την πρωτιά του 2ου Ομίλου, που περιλαμβάνει επίσης το Ιράν και το Μαρόκο.

Η Γαλλία ταξίδεψε στη Ρωσία με στόχο να φτάσει μέχρι τέλους και αναμένεται να έχει εύκολο έργο στον 3ο Όμιλο (με αντιπάλους το Περού, την Αυστραλία και τη Δανία), ενώ ένα από τα μεγάλα φαβορί, η Αργεντινή, καλείται να περάσει από τον 4ο Όμιλο που κρύβει παγίδες, με αντιπάλους τη φιλόδοξη Κροατία, την Ισλανδία και τη Νιγηρία.

Μετά το εντός έδρας κάζο του 2014 η Βραζιλία εμφανίζει πληρέστατη, γεμάτη ταλέντοι και αποφασισμένη για όλα, όμως οι αντίπαλοί της στον 5ο Όμιλο (Σερβία, Ελβετία και Κόστα Ρίκα) θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία ξεκινά την προσπάθεια για την υπεράσπιση του τίτλου της από τον 6ο Όμιλο και θα προσπαθήσει να αποφύγει τις παγίδες που θα βάλουν στο δρόμο της η Σουηδία, το Μεξικό και η Νότια Κορέα.

Βέλγιο και Αγγλία θα παλέψουν θα παλέψουν για την πρωτιά στον 7ο Όμιλο κόντρα σε αδύναμους αντιπάλους (Τυνησία και Παναμάς), ενώ ο 8ος Όμιλος θεωρείται ίσως ο πιο αμφίρροπος της διοργάνωσης, αφού Πολωνία, Κολομβία, Ιαπωνία και Σενεγάλη θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση.

Καλή απόλαυση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags