14/06/18 - 16:28

Εξελίξεις στον ΠΑΟ, ώρα… αποδείξεων για Πιεμπονγκσάντ – Έβαλε χρήμα ο Αλαφούζος!

Ποια η πρώτη κίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Sportdog Team
Εξελίξεις στον ΠΑΟ, ώρα… αποδείξεων για Πιεμπονγκσάντ – Έβαλε χρήμα ο Αλαφούζος!
2.254views 0shares

Σημαντικές εξελίξεις υπάρχουν στον Παναθηναϊκό, καθώς στο έκτακτο Δ.Σ. της ΠΑΕ επισημοποιήθηκε η πραγματοποίηση Γ.Σ. με στόχο την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρίας μέχρι του ποσού των 20.000.000 ευρώ, με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων μετοχών αξίας 0.30 ευρώ, καθώς και η αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 7 του καταστατικού που θα διεξαχθεί στις 6 Ιουλίου.

Προφανώς, αυτή η εξέλιξη αφορά την επικείμενη είσοδο του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, ο οποίος καλείται πλέον να… δείξει τα εκατομμύρια.

Εκτός αυτού ορίστηκε ως εκπρόσωπος του στην επικείμενη Γ.Σ. της ΕΠΟ στις 29 Ιουνίου (10 π.μ.). ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, ενώ το σύσσωμο το Δ.Σ. των πράσινων εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου, του μεγαλύτερου παράγοντα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού.  

Πλήρωσε ο Αλαφούζος, η πρώτη κίνηση Γιαννακόπουλου

Από το ΔΣ επίσης έγινε γνωστό πως πραγματοποιήθηκε η μερική καταβολή της τρέχουσας Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου (8 Μαρτίου, για ποσό έως 7.000.000 ευρώ) έναντι ποσού 1.858.611 ευρώ το οποίο καλύφθηκε από τον Γιάννη Αλαφούζο.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο μέχρι σήμερα εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στην πράσινη ΠΑΕ, Νίκος Πλυτάς, αντικαταστάθηκε από τον Παναγιώτη Μπόμη, τον οποίο το Δ.Σ. της ΠΑΕ καλωσόρισε. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ