Facebook Pixel Sportdog.gr | Δυναμικό «μπάσιμο» Γιαννακόπουλου – Τι έγινε στο Δ.Σ. της ΠΑΕ
| 2018-06-14 18:43:00

Δυναμικό «μπάσιμο» Γιαννακόπουλου – Τι έγινε στο Δ.Σ. της ΠΑΕ

Sportdog Team
Δυναμικό «μπάσιμο» Γιαννακόπουλου – Τι έγινε στο Δ.Σ. της ΠΑΕ

«Αιχμηρές» ατάκες από τον εκπρόσωπο του στους διοικούντες της ΠΑΕ.

Αρκετή ένταση είχε το σημεραινό Δ.Σ. του Παναθηναϊκού, με τον νέο εκπρόσωπο του Ερασιτέχνη, Παναγιώτη Μπόμη, να "πετά" ορισμένες "αιχμηρές" ατάκες κατά της ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπόμης, που εκπροσώπησε για πρώτη φορά τον Ερασιτέχνη μετά την ανάληψη του νέου του ρόλου, να τονίζει χαρακτηριστικά ότι «εάν δεν αλλάξουμε τη σύμβαση και ξεκινήσουμε το ψάξιμο από το 1979 μέχρι σήμερα, τότε να ξέρετε ότι δεν θα φτάνει ούτε η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου των 20.000.000 ευρώ!».

Παράλληλα, ο συνεργάτης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αναφέρθηκε και το ζήτημα της μεταβίβασης της ΠΑΕ στον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ εκφράζοντας ορισμένες απορίες.

«Φυσικά και πρέπει να κάτσουμε να μιλήσουμε για να γίνει μία νέα συμφωνία, αλλά με ποιον να μιλήσουμε; Ο κ. Παϊρόζ είναι «broker».  Εκτός αν πρέπει, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, να μιλήσουμε με τον κ. Ρέστη ή αν είναι εκπρόσωπος της ΠΑΕ ο κ. Παϊρόζ να μας το πείτε», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Μπόμης.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. αναγνωρίστηκε από κάποια μέλη ότι «ήταν λάθος που δεν είπαμε συγχαρητήρια στην ανακοίνωσή μας μετά την εκλογή του Δημήτρη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags