Facebook Pixel Sportdog.gr | Όλα στη φόρα: Έτσι γεμίζει παικταράδες ο Ιβάν τον Λουτσέσκου - Τετράδα φωτιά στην Τούμπα
| 2018-06-14 23:15:00

Όλα στη φόρα: Έτσι γεμίζει παικταράδες ο Ιβάν τον Λουτσέσκου - Τετράδα φωτιά στην Τούμπα

Όλα στη φόρα: Έτσι γεμίζει παικταράδες ο Ιβάν τον Λουτσέσκου - Τετράδα φωτιά στην Τούμπα

Δίνει... πόνο ο ΠΑΟΚ και δεν είναι μόνο αυτά!

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, μίλησε για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας και προανήγγειλε ότι ο Δικέφαλος θα προχωρήσει σε 3-4 προσθήκες στο ρόστερ του.

Οι δύο εξ’ αυτών είναι ήδη γνωστοί, τουλάχιστον σε επίπεδο στόχων, και πρόκειται φυσικά για τους παίκτες που ο ΠΑΟΚ κυνηγά εδώ και καιρό, τον Τεέμου Πούκι και τον Πόντους Βέρνμπλουμ.

Για τις υποθέσεις των δύο άσων σας έχουμε ενημερώσει εκτενώς τις προηγούμενες μέρες. Σε αμφότερους ο Δικέφαλος έχει κάνει τις καλύτερες προτάσεις που έχουν στα χέρια τους και ελπίζει ότι τα θέματα θα κλείσουν με θετική κατάληξη. Ο Βέρνμπλουμ, πάντως, αποτελεί πιο δαπανηρή και χρονοβόρα περίπτωση, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να έχουν αποφασίσει να κάνουν περισσότερη υπομονή συγκριτικά με την υπόθεση του Πούκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, η τρίτη κίνηση που θα γίνει θα είναι για παίκτη στα πλάγια της άμυνας. Πιθανότατα αριστερά, αν και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να αποκτηθεί δεξιός μπακ, από τη στιγμή που υπάρχει ο «πασπαρτού» Βιεϊρίνια, που μπορεί να καλύψει και τις δύο πλευρές. Την απόφαση αναμένεται πάρει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας και τις περιπτώσεις παικτών που θα προκύψουν.

Τέλος, η -πιθανή- τέταρτη προσθήκη δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν θα προχωρήσει. Οι πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν ότι συζητιέται η απόκτηση ενός εξτρέμ από το «πάνω ράφι», ο οποίος θα κάνει τη διαφορά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Μάλιστα, όλες οι παραπάνω κινήσεις είναι δρομολογημένες από και αναμένεται να γίνουν ανεξάρτητα από τις όποιες αποχωρήσεις, αφού το πλάνο του Ιβάν Σαββίδη προβλέπει τις παραπάνω 3-4 μεταγραφές για την ενίσχυση της ομάδας. Από εκεί και πέρα, όσοι φύγουν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, θα αντικατασταθούν με επιπλέον μεταγραφές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags