Facebook Pixel Sportdog.gr | Και με την «βούλα» Μπιέλσα στην Λιντς
| 2018-06-16 07:21:00

Και με την «βούλα» Μπιέλσα στην Λιντς

Sportdog Team
Και με την «βούλα» Μπιέλσα στην Λιντς

Προπονητής της Λιντς με κάθε επισημότητα είναι ο Μαρσέλο Μπιέλσα, ο οποίος αναλαμβάνει το έργο επαναφοράς της ομάδας στην Premier League.

Μία συμφωνία η οποία ήταν γνωστή εδώ και μερικές ημέρες απέκτησε επίσημο χαρακτήρα καθώς ο Μαρσέλο Μπιέλσα θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Λιντς για την επόμενη διετία.

Ο 62χρονος Αργεντινός προπονητής, γνωστός από την θητεία του σε Αργεντινή, Χιλή, Αθλέτικ Μπιλμπάο κατά κύριο λόγο, μετακομίζει για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Αγγλία και πλέον καλείται να βοηθήσει την ομάδα του «Elland Road» στην Premier League για πρώτη φορά από την σεζόν 2003-2004.

Στο συμβόλαιο του αντικαταστάτη του Πολ Χέκινγμπότομ υπάρχει οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που αναλαμβάνω προπονητής της Λιντς. Ήταν πάντα φιλοδοξία μου να δουλέψω στην Αγγλία και είχα κάποιες ευκαιρίες στη διάρκεια της καριέρας μου. Ωστόσο πάντα πίστευα ότι θα έπρεπε να περιμένω την κατάλληλη χρονική στιγμή και το σωστό πρότζεκτ και έτσι όταν ένας ιστορικός σύλλογος, όπως η Λιντς, μου έκανε την πρόταση, ήταν αδύνατο να αρνηθώ.

Είμαι χαρούμενος για την πρόκληση και περιμένω να συνεργαστώ με όλους για να πετύχουμε σπουδαία πράγματα» είπε ο Μπιέλσα στις πρώτες δηλώσεις του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags