Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Βέλγου ρεπόρτερ για Βράνιες – Τα βρίσκουν ΑΕΚ και Άντερλεχτ
| 2018-06-15 15:35:00

Αποκάλυψη Βέλγου ρεπόρτερ για Βράνιες – Τα βρίσκουν ΑΕΚ και Άντερλεχτ

Sportdog Team
Αποκάλυψη Βέλγου ρεπόρτερ για Βράνιες – Τα βρίσκουν ΑΕΚ και Άντερλεχτ

Με ποιο ποσό φέρεται ότι θα δεχτεί η Ένωση να τον παραχωρήσει;

Ο Βέλγος ρεπόρτερ Χέρμες Βαν Νταμ, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την πορεία των διαπραγματεύσεων μεταξύ ΑΕΚ και Άντερλεχτ για τον Όγκνιεν Βράνιες. Όπως είπε ο δημοσιογράφος του wallfoot.be, είναι πιθανή η συμφωνία για πώληση στα 3,5 εκατ. ευρώ και εκτιμά πως το θέμα θα κλείσει άμεσα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο γιατί η Άντερλεχτ θέλει τον Βόσνιο αμυντικό από την αρχή της προετοιμασίας.

«Στο Βέλγιο αναφέρεται σήμερα πως η Άντερλεχτ έχει κάνει μια προσφορά περίπου 3 εκατ. ευρώ, αλλά η ΑΕΚ θέλει περισσότερα χρήματα, περίπου 3,5 εκατ. ευρώ. Δεν πιστεύω πως η Άντερλεχτ θα ανέβει στα 4 εκατ. ευρώ, αλλά με τα μπόνους που θα προταθούν μπορεί να φτάσουν εκεί τα χρήματα και να τα βρουν. Προφανώς η ΑΕΚ θα επιθυμεί να μπει μια ρήτρα για μη μεταπώλησή του σε άλλη ελληνική ομάδα. Ο Βράνιες είναι πολύ καλός αμυντικός, αρχικός στόχος ήταν ο Κονγκολέζος Εμπέμπα αλλά κοστολογείται στα 9 εκατ. ευρώ από τη Νιούκαστλ», τόνισε .

«Πιστεύω πως το θέμα θα πρέπει να κλείσει μέσα στις επόμενες λίγες μέρες, γιατί η Άντερλεχτ θα ήθελε τον παίκτη από την αρχή της προετοιμασίας, που ξεκινά στις 18 Ιουνίου. Γι’ αυτό και θα προσπαθήσει να κλείσει το συντομότερο δυνατό τη μεταγραφή», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags